mandag 4. august 2014

Prosjekt: Kick start

Etter en sommer med mye drittmat er det på sin plass med en real kick start før høsten setter i gang for fullt. Få renset kroppen og bygd opp energien igjen. Jeg har prøvd meg på en slik "kick start" tidligere, men falt av lasset etter en halv dag. De to første dagene kan nemlig være litt utfordrende, men guuud så verdt det hvis man klarer å gjennomføre det. Det har vært mange forsøkskaniner foran meg i køen, og de kan melde om mer energi, finere hud, bli kvitt søtsug, vektnedgang på flere kilo og starten på en ny og sunnere livsstil. Det høres ut som noe for meg, for jeg trenger å gå på en aldri så liten sukkeravrusning for å kunne pent og pyntelig gå forbi smørbukksjokoladen på butikken ;)


SAMSUNG CSC


Kick start går ut på å rense kroppen, få i seg lite mat, men masse vann. Som supliment til mat, får jeg i meg produkter som sørger for at dagsbehovet med vitaminer, mineraler og proteiner blir dekket. Som en måltidserstatter har jeg Ultra Shake. På toppen av det hele skal fysisk aktivitet inn. 30 minutter hver dag. Grunnen til at jeg startet opp akkurat i dag er enkel; flere venninner av meg gjør det samme. Sammen kan vi backe hverandre opp og følge hverandre, dag for dag. Det er godt med teamfølelsen og å ha noen å støtte seg til. Jeg aner jo ikke om dette er easypeasy eller dødsvanskelig. Når det er sagt, jeg er ikke et frokostmenneske, men jeg har aldri vært så sulten som når jeg våknet i dag morres. Jeg er sikker på at magen min prøver å kludre det til for meg ;)


En oppdatering på kveldstid vil selvsagt komme hver dag i denne 9dager kickstart-perioden. Jeg lover å være 100% ærlig med dere, for ellers er det ingen vits med oppdateringer. Ønsk meg lykke til. I think I need it, sa brura, før hun gikk på kjøkkenet for å ta seg en real dose med aloe vera :)

Ingen kommentarer: