mandag 11. august 2014

Selvskryt og en ny hverdag

Har du hørt om Jante? Han tullingen som lagde en lov i Norge om at man ikke skulle tro at man var noe? Janteloven regjerer fortsatt i vårt lille land. Mange sier de er imot han, men uten å tenke over det lever de fleste etter han sin regel. Folk har vanskelig for å skryte av seg selv, og folk grynter automatisk litt på nesen når de ser andre skryte av seg selv. Vel, grynt i vei, for her kommer litt selvskryt fra min kant. Jeg bryr meg nemlig fint lite om Jante ;) Folkens, sjekk ut listene hittil i 2014! Jeg er knallfornøyd med hva jeg har fått til på kort tid. Det har ikke kommet av seg selv, men hvert eneste minutt med arbeid har vært verdt det :)toplister2014I helgen har jeg vært på kick off, og masse ny kunnskap og trygghet har blitt med meg hjem. Nå er jeg klar for å gripe tak i en spennende høst. Det kiler litt i magen når jeg tenker på de kommende månedene. Mest av alt fordi jeg jobber med noen stjerner som jeg vet vil nå flere av sine mål den kommende tiden. Det gir glede det! Her kommer man ingen vei hvis man ikke veileder andre mot sine mål - små som store. En uegoistisk og givende jobb. Det er det jeg liker aller best!


Nå er dette hodet klar for litt søvn. I morgen starter en ny hverdag. Lillesnupp skal i barnehagen, og mor er ekstremt spent. Jeg må innrømme at jeg gruer meg. Jeg er dog ikke den eneste som er spent. Teo foreslo at jeg måtte hente han på SFO, slik at vi kunne gå opp til barnehagen sammen og passe på at ikke noe gikk galt. Det er flinke storebroren sin det, som tar sin rolle på alvor :)


God natt, fine dere. Takk igjen for at dere titter innom!

Ingen kommentarer: