onsdag 20. august 2014

Supafresht

Nå som treningsmotivasjonen er på plass, og jeg er innstilt på et år der fokuset skal være å bygge opp denne pinglekroppen, var det på tide å oppgradere treningsgarderoben. Den har tidligere ikke vært stort å skryte av. Nå trengte jeg noen klær som får meg i humør, som sitter godt og ikke klemmer, samtidig som det holder på plass. Jeg gikk berserk i nettbutikken til Gina tricot skal jeg fortelle dere ;)


wpid-20140820-201938.jpg


Et par dager senere er alt i hus, og jeg er storfornøyd. Nå gleder jeg meg til å ta ibruk klærne. Kanskje allerede i kveld med trx´n. Tenk at man kunne falle så pladask for noen treningsklær. Nå må jeg bare sørge for at de blir godt brukt :)


I disse tider der internett er nede (jeg troooor jeg har nevnt det et par ganger for dere før...), så er det ikke like lett å blogge. Enkelte dager smører jeg meg med tålmodighet og skriver ned noen ord, rett og slett fordi jeg har så himla lyst og skrivelysten klør i fingra. Andre dager er det derimot lettere og kjappere å oppdatere via instagram. Følg meg gjerne der. Da blir jeg så glaaad, og straks har jeg også 900 følgere. Den dagen jeg bikker 1000 blir det hallelujastemning og give away. Neida, jeg bryr meg ikke stort om sosiale medier og det å bli sett jeg. Ikke noe eksponeringsbehov her i gården! Vel, du finner meg hvis du søker opp @monicajensenorg ;) Sees!

Ingen kommentarer: