torsdag 18. september 2014

10 ting som irriterer meg

Til tider kan jeg være et skikkelig lemmen. Jeg fyrer meg opp over småting, og ler av meg selv etterpå. Kjæresten ser faktisk på dette (stort sett) som en av mine (mange) sjarmerende sider. Han pleier å le av meg og si at jeg er søt. Da er det vanskelig å være sinna som et lemmen stort lenger. Hadde jeg sett på meg selv med andre sine øyne vet jeg ikke om "søt" hadde vært det rette ordet, men han om det ;) Nå skal jeg derfor dele noen ting/situasjoner som irriterer meg i hverdagen. Det er ikke alltid jeg fyrer meg opp som et lemmen altså, men at jeg kommenterer det, klør litt i hjernen eller biter tennene hardt sammen - yes, definitivt!


1. Treige mennesker. Da spesielt i trafikken. Når jeg kjører bil har jeg stort sett alltid dårlig tid. Jeg er ikke en evig søndagskjører, og derfor irriterer det meg noe grenseløst når mennesker for eksempel bremser ned til sneglefart før de har kjørt av veien. Ja, jeg forstår at du skal kjøre av her og at du derfor reduserer farten, men trenger du å parkere bilen før du svinger av?!


2. Mennesker som skal yte service og så er de så himla sure. Seriøst, hadde du dævva om du trakk litt på smilebåndet?! Det er alt for mange sure mennesker her i landet, og jeg får helt fnatt!


10617447_10154511790100424_636704027_n


3. Folk som skal bry seg med hva alle andre driver med hele tida, og bare føle seg nødt til å kommentere det. Nei, greit, du er ikke enig i mine valg, men gi faen i å kommentere det da vel. Har jeg bedt om din mening? Har jeg tvunget deg til å gjøre det samme som meg? HELDIGVIS og kryss i taket for at du skal slippe å gjøre disse tingene sammen med meg (les: for at jeg får slippe å gjøre disse tingene sammen med deg!)


4. Mennesker som er så sjalu at de bevisst prøver å lete etter feil du gjør. Yes, sånne er det flere av skal jeg fortelle dere. De saumfarer instagramkontoen din, bloggen og facebookprofilen din i håp om å finne noe de kan "ta" deg på. Vel, guess what?! Hadde du brukt mer tid på å konsentrere deg om deg selv, så hadde du kanskje ikke hatt noen grunn til å føle deg "truet" av meg i utgangspunktet. Folk må seriøst gå litt inn i seg selv og tenke på hvordan de selv fremstår, før de går etter alle andre. Eventuelt skaffe seg et liv :)


5. Falske mennesker. Jeg har alltid hatt en radar når det kommer til dem, og gjennomskuer det tvert. 10313386_329044067248050_6452190598340484863_n


6. Bukser som sklir ned hele tiden. Og drar med seg trusa på vei ned. Sånt blir jeg gal av, og sikkert halvparten av mine bukser er sånn. Jeg må seriøst skaffe meg en større rumpe!


7. Negative mennesker som bruker facebook som et klageforum. Jeg klør i hjernen av sånt. En negativ status her og en negativ status der - det er greit, men når hver eneste status bærer preg av negativ tankegang, da tenker jeg at man må ta seg sammen. Slutte å synes synd på seg selv, gjøre noe som gjør deg glad og dele DET med venner og bekjente på facebook i stedet.


8. Store, tunge pupper. Bhér som passer til store, tunge pupper. T-skjorter og andre fine topper som ikke passer til store, tunge pupper.


9. Brødskriver, knekkebrød og yoghurtpapir som alltid, uten unntak, faller på gulvet med pålegget/yoghurten ned mot gulvet. En bagatell, jeg vet, men det irriterer meg fortsatt grenseløst. Kanskje fordi det skjer ca 20 ganger her i hus kun i løpet av frokostmåltidet!


10. Folk som røyker rett utenfor innganger, oppå barnefamilier på uterestauranter eller på fuckings matfestivalen på Ski storsenter der det er tjukt med mennesker, unger i barnevogn og mat. Røyk hører ikke sammen med verken mat eller unger. Det var en idiot av en mann som dampet på matfestivalen, og da jeg snudde meg sto han faktisk med røyken innunder kalesjen på vogna til Mia. I kid you not. Hadde jeg ikke gått da, så hadde jeg drept, så sinna ble jeg! Noe av det kvalmeste jeg ser er forresten mennesker som røyker samtidig som de spiser. Seriøst, så avhengig er du ikke altså. Æsj!


Yes, det var mine 10 punkter. Jeg har en god dag altså. Jeg føler meg ikke spesielt sinna. Ei heller irritabel. Klør ikke litt i hjernen engang. Allikevel var det godt å tømme seg for litt frustrasjon :) Føler meg 10 kg lettere. Sånn, nå er jeg klar for å være positiv igjen ;)


Jeg avslutter med dette bildet, som alltid får meg til å smile. Et av mine favorittsitater.


10527542_10154405321940424_8130803156891614513_n


Ha en fortsatt fin kveld :)

Ingen kommentarer: