mandag 29. september 2014

Dagens antrekk

....eller gårsdagens antrekk for å være helt presis. Jeg er stor fæn av den avslappede stilen som følger med converse og min favoritt olajakke. Samtidig liker jeg skjørt, tykke strømpebukser og høyhelte skoletter. Med et tykt, godt og fint skjerf som tilbehør er nesten hva som helst det perfekte høstantrekket når sola står passe høyt på himmelen. Skjerfet har jeg fått fra min kjære "svigerinne". Heldig er jeg :)


wpid-20140928-204250.jpg


Høstferien er sparket i gang, og selvom det står jobb på planen denne uken også, kan vi ta det i vårt tempo. Rolige morninger, ekstra korte dager på SFO/barnehagen og en ektra fridag eller to :) Teo er hjemme i dag. Jeg vil gi han en ekstra dag med full avslapping (så langt han klarer å slappe av..) før det braker løs med lek og morro med kompiser igjen. Jeg er litt spent, jeg må innrømme det. Hønemora i meg digger ikke akkurat tanken på at han skal turne i klatrestativet med det første. 2 meters fall rett ned på ansiktet i grusen. Grøss!


wpid-20140928-204300.jpgwpid-20140928-204422.jpg


Nå skal jeg få i barna mine frokost. Og så skal jeg sluke en kaffekopp. I hvertfall innholdet. Da er vi klare for dagen :) Heiii så lenge!

Ingen kommentarer: