fredag 19. september 2014

Det er godt å gråte

Er det ikke godt å gråte litt i ny og ned? Tømme tårekanalene skikkelig, så snørra spruter og vippene flyr? Ønsker du en grinekur rett før vi sparker helgen i gang, så anbefaler jeg deg å ta en nærmere titt på linken jeg legger med i innlegget. Vakkert og rørende.


https://www.youtube.com/watch?v=JPDXmbaXvgw


Jeg har alltid hulket meg gjennom triste filmer. Sånn over gjennomsnittet masse. Skikkelig uling, med ustoppelige tårer. Som for eksempel første gang (og syvende for den saks skyld) jeg så "My girl". Jeg er sikker på at jeg gråt i flere timer etter filmen var ferdig. Jan (bonuspappaen min) fleipet med at han burde hente badekaret, så det ikke endte med overforsvømmelse i stua. Trenger jeg derfor å nevne at jeg har grått mine tårer i dag? Både første, andre og tredje gangen jeg så klippet over. Igjen; jeg anbefaler deg å ta en titt. Det er bare fint, men rørende.


Med det ønsker jeg dere en riktig god helg. Teo er hos pappaen sin i helgen, og da føler vi nesten at vi har barnefri. Å gå fra 1 til 2 kunne ikke oppfattes som "én er som ingen og to er som ti", men når vi da plutselig bare har én kid i hus kjenner vi litt mer på det. Haha. Mimsen skal straks i seng, og da blir det filmkveld og tacofredag på Nicklas og meg. Det skal bli gødt!


Vi sees nok i løpet av helgen, gjør vi ikke det a? :)

Ingen kommentarer: