tirsdag 9. september 2014

Flashback

Jeg sitter i sofaen, sipper på et glass vann, iført treningsklærne mine. De samme klærne jeg har hatt på meg i hele dag. Jeg har trent, men jeg rakk aldri å dusje før jeg hentet barna. Skal jeg ikke i et møte går jeg kledd sånn omtrent hver dag. Ikke mye å vise fram på bloggen akkurat, med tittelen "dagens antrekk". Det er vel kanskje én av grunnene til at jeg ikke er en moteblogger ;) Vanligvis hopper jeg i dusjen før jeg henter barna, sånn at jeg ser sånn passe fresh ut til mann og barn kommer hjem fra jobb, skole og barnehage. I dag jobber Nicklas overtid, for deretter å dra direkte til håndballtrening. Pappa har vært her med meg, for å ta med Teo på allidretten, mens jeg legger Mia. Når det er aktiviteter etter minstemor sin leggetid er det litt vanskelig å være én person. Det får meg til å tenke... Sånn hadde jeg det fra mandag til fredag, uke etter uke, før. Vi har straks vært kjærester i tre år (ja, vi er effektive), og i løpet av disse tre årene har jeg vært håndballenke i over 2,5 år. Wow - jeg husker tilbake på en hektisk hverdag og lite familietid, men spennende helger i håndballhallen. Nicklas fikk et tilbud fra Follo HK nå nylig. Det kunne blitt ett år til i samme tralten, men han valgte til slutt å takke nei. Det var han sitt valg. Jeg har lovet at jeg aldri vil hindre han i å spille håndball. Nå spiller han derfor for morroskyld i 2.divisjon med gamle kompiser, og storkoser seg med det. Han er fornøyd. Jeg er fornøyd. Barna som alltid savnet han er også himla fornøyde. Endelig kan vi være en ordentlig familie i hverdagen også, og det setter jeg litt ekstra stor pris på på dager som dette da jeg blir minnet på hvordan det var før. Hver dag. En evig kabal som måtte gå opp når det kom til aktiviteter, kveldsstell og legging - med to barn som hadde så vidt forskjellige behov. Man glemmer fort altså :)


SAMSUNG CSC


Nå kom Teo akkurat hjem fra trening. Gira og sliten. Trikset er å roe ned, beholde den gode stemningen, og ikke vekke Mia. Det høres kanskje ut som den enkleste ting i verden, men hun sover lett, så det er en litt større utfordring enn man skulle tro ;)


Ha en fin kveld!


Ingen kommentarer: