torsdag 11. september 2014

Flowerpower

Vi startet dagen på helsestasjonen. Mia skulle få 15. måneders vaksinen, lovlig sent. Det gikk heldigvis veldig bra. Etter samtalen sa helsesøster: "Wow, hun er virkelig et praktbarn!" Hun hadde aldri hørt en 1åring prate så tydelig, ha så mange ord og vise såpass ordforståelse. Når jeg attpåtil kunne fortelle at det beste hun vet å spise er grønnsaker, ja, da var praktbarn et faktum. Haha. Jeg tror dattera mi helst skulle valgt sjokolade til middag 7 av 7 dager i uka, men siden det ikke er et alternativ er grønnsaker en god nummer 2. Hun storkoser seg når alt som ligger foran henne på tallerknen er i lekre farger. Da spiser hun som bare det. Her en dag satt hun og knasket erter mens hun "mmmmm"-et seg gjennom måltidet. Det som er ekstra fint er at det påvirker storebroren i hus, så nå har han blitt flinkere til å spise grønnsaker også. For et par dager siden hadde han så mye grønnsaker i munn på én gang at jeg skjønte ikke helt hvordan han skulle klare å svelge alt sammen , men ned gikk det. Han kan jo ikke være noe dårligere enn lillesøstra si :) Timen hos helsesøster gikk med andre ord fint, og etterpå var Mia fit for fight i barnehagen!


SAMSUNG CSC


Vi dro gjennom for å spise litt mat, før vi tuslet opp til barnehagen. Like før vi gikk ut døren røsket Mia med seg blomsterbåndet sitt, som hun har fått fra tante Benny. Jepp, det merkes ganske godt at hun er en jente. Hun ville selvfølgelig pynte seg :) Søt, blid, veldig rosa og med Mia-attituden på plass, trasket vi oppover til barnehagen i solsteika. Deilig!


SAMSUNG CSC


I dag står husarbeid på planen. I morgen skal vi ha ny verdivurdering av leiligheten. Da er det greit at det ser sånn nogenlunde greit ut her ;) Vi hadde det sist for ett år siden, og jeg er spent på om den har steget det siste året. Fine leiligheten vår!


1 kommentar:

baresanna sa...

Så nydelig hun er! :) Deilig at hun liker grønnsaker så godt! Det er jo kjempeviktig :) Håper jeg får mine barn på samme tanker ;)