søndag 28. september 2014

Forelsket i høsten

Jeg må innrømme det; jeg blir mer og mer glad i høsten for hvert år som går. Tykke gode skjerf, lett å kle seg, vakre farger, stearinlys, tid med familie, friske gåturer og kos. Jeg blir litt ekstra forelsket på denne tiden av året. Kanskje det er fordi den minner meg om da vi var nyforelsket, for 3 år siden. De kalde høstkveldene vi brukte på å bli kjent. Sommerfuglene som dukket opp ut av intet på våres første dater. Hvor avslappet vi kunne være sammen. Humoren vi delte og deler. Høstkvelden der vi sto ute under stjernene og kysset, med hans varme armer rundt mine kalde skuldre. At gnisten, flørten og vennskapet var vår hemmelighet, som få andre visste om. At jeg endelig lot noen bryte ned muren jeg hadde brukt tid på å bygge opp, som tidligere var umulig å rive ned..


wpid-20140928-211452.jpg


Flere av dere husker kanskje den tiden? Da jeg omtalte han som "Mr.Dude" (dere kan tro flere kompiser av han moret seg over det kallenavnet) og kunne gradvis dele at jeg var blitt forelsket. For en høst! Det er deilig, spennende og befriende å være nyforelsket, men det er trygt, stabilt og fantastisk å være i et godt forhold. Fortsatt kan jeg kjenne på sommerfuglene. De er ikke like konstante som før, men de er der - i aller høyeste grad. Når vi har tid sammen bare vi to. Når han helt plutselig løfter meg opp og kysser meg. Når han går med joggebukse og capsen bakfram (haha - yes, jeg har en ting for det). Når han sender meg en søt sms. Eller når han ser på meg med blikket som beviser akkurat hva han føler for meg. Da kan det fortsatt fly noen sommerfugler i magen min :)


Nå er Søndagskvelden her. Barna sover. Stearinlysene er tent. Det er tid til oss. Vi har blitt flinkere til å sette av kveldene til hverandre. Det er så viktig for forholdet vårt og kunne sette av litt tid til oss (nesten) hver dag. Om det så bare er for en liten time. Ja, vi er slitne som alle andre, og da er det lett å synke ned i hver vår sofakrok med macen på fanget, så dette er noe vi har blitt obs på. Å pleie kjærligheten er trossalt den beste gaven vi kan gi til barna våre, og til hverandre :)


Dette ble klissete. Haha! Nicklas er vel den personen som kan skrive under på at jeg er svært lite romlemantisk og klissete i hverdagen. De gangene jeg slår til lurer han nesten på om det er noe galt. Vel, ingen regel uten unntak (du er best, Nicklas♡).


Vi sees i morgen, kjære dere. Da skal jeg vise dere dagens antrekk, og et av mine nye favorittplagg ;) God natt!

Ingen kommentarer: