mandag 15. september 2014

Frihet - undervurdert?

Frihet - det er så vanvittig undervurdert. For ellers hadde mange flere mennesker våget å satse, gått sine egne veier, beveget seg ut av comfortsonen sin og utfordret seg selv i håp om å oppnå denne type frihet. Det er jeg bombesikker på! Friheten jeg har i hverdagen er en vesentlig grunn til at jeg har det så bra. Jeg er sjef over min egen tid, og det er innmari deilig :)


I dag leverte jeg Mia sent i barnehagen og straks skal jeg gå nedover til skolen for å hente Teo. Begge to får korte dager i barnehagen og skolen. Hvorfor? Fordi vi har den muligheten. I mellomtiden har jeg kost meg (ja, kost meg) med hjemmekontor. Jeg har hjulpet flere med deres oppstart, jeg har lekt meg med regnskap og jeg har jobbet via facebook. For det er der jeg gjør mesteparten av min jobb. I morgen skal jeg tilbringe dagen i Oslo sammen med lillesøsteren min. Hvorfor? Fordi jeg kan. Jeg styrer dagene mine selv, og da setter jeg av god tid til mennesker som gir meg energi. Enten det er barna mine, Nicklas, familie, venner eller kollegaer. Det er frihet!


SAMSUNG CSC


Man lever bare én gang, og jeg nekter å leve etter en annen sin klokke, timeplan og regler. Å måtte unnskylde meg ovenfor en sjef når barna er syke, det skal jeg aldri gjøre igjen. Å kunne ta ferie når sjefen min sier det er greit, det er ikke frihet for meg. Å måtte presse meg på jobb, når formen er ræva og hodet verker, kun på grunn av at samvittigheten sier at jeg bør...vel, det er jeg ferdig med. Det denne jobben har gitt meg er frihet. Ja, det følger med mange andre goder, men det er desidert friheten jeg setter aller høyest. Den har jeg drømt om i mange år, men i stedetfor å fortsette og drømme, tok jeg tak i drømmene og gjorde dem til virkelighet. De kom jo servert på et sølvfat. Jeg våget, og jeg har aldri angret ett sekund på det. Hadde dette ikke vært noe for meg, så hadde jeg uansett vunnet masse. Flere gode vennskap, personlig utvikling og nye erfaringer. Jeg hadde visst med meg selv at jeg hadde gitt det en sjanse, og dermed sluppet å angre i ettertid. Trolig hadde også lommeboka vært littegrann tykkere. For én ting er sikkert; du kan ikke tape. Verken økonomisk eller sosialt. Med 365 dagers returrett for forhandlere er det jo faktisk null risiko. Fantastisk, eller hva? Vi er 3000 forhandlere i Norge. Det er 5 millioner mennesker i dette landet. Markedet er enormt. Alt ligger til rette for at man skal lykkes, så det eneste som gjelder er å overbevise seg selv og skru på den rette innstillingen :)


Ha en fortsatt deilig Mandag. Jeg skal ta på meg joggeskoa og komme meg ut i sola. 1.klassingen min venter :)

3 kommentarer:

veronikadoli sa...

Herlig at du har funnet noe som passer for deg :) Det aller viktigste er jo å trives selv i det man gjør.

Ha en flott uke videre =)

monicajensen sa...

Absolutt, det er det viktigste :)

En fin uke ønskes deg også <3

Lykkemamma sa...

Inspirert!! Flott innlegg :-)