mandag 22. september 2014

Happy Monday

Jeg er en av de menneskene som har lært meg å elske Mandager. En ny uke med nye muligheter - klisjé som det høres ut. Kroppen merker at høsten har kommet. Jeg har stive ledd, og smerter jeg hadde glemt jeg hadde dukker opp igjen. Da er det ekstra viktig for meg med bevegelse og riktig kosthold. Ikke minst å begrense stress i hverdagen. Jeg passer derfor på å pakke jobb inn med hyggelige aktiviteter. Da oppleves ikke en hektisk hverdag som stress, for jeg storkoser meg underveis. I går kveld tilbrakte jeg kvelden med venninner fra Tomter. Teammøte. Påfyll med tips, råd, inspirasjon og gode samtaler. I dag kommer straks to venninner inn døren for et planmøte. Resten av uken går med til helsekvelder, planmøter og action. Full timeplan med jobb og familie, men det er sånn hverdagen er for de fleste. Forskjellen er at jeg gjør det fordi jeg har lyst og ikke fordi jeg :)


10615967_1469692109962086_8830366974110237050_n


Jeg holder ikke dette tempoet året rundt. Nå er det full timeplan, fordi jeg jobber med flere fantastiske jenter med store mål og drømmer. Jeg vil at de skal få de samme mulighetene som meg og mer til, så jeg gjør alt for at de skal lykkes. Jeg føler det er mitt ansvar som teamleder. Oppfølging, coaching og riktig opplæring er alfa omega for å lykkes. Det betyr så vanvittig mye for meg å hjelpe teamet mitt mot sine mål - så lenge de forteller meg og er ærlige om hva deres mål faktisk er. Da skrur vi på "kick ass"-moduset og så har vi det himla gøy på veien mot disse målene :)


Hittil har jeg jobbet mye rundt om i Norge. Da har alt foregått via sosiale medier, der Facebook og Skype har vært et nyttig verktøy. Det har fungert kjempebra, og flere har utviklet seg til managere med fulltidsinntekt og bilbonus på veien. For første gang siden jeg startet opp for ett år siden, har jeg flere kollegaer i nærområdet. Det er nesten litt uvant for meg, haha. Flere av dem er gode venninner av meg. Barndomsvenninner. Barselvenninner. Jeg har bevisst aldri spurt dem om dette er noe for dem, for jeg har ikke ønsket en situasjon der de føler seg presset, men jeg har heller aldri lagt skjul på at de er velkomne til å være med når/hvis de føler seg klare for det. Nå har den tiden kommet, og vi har det jo så gøy. Så fantastisk givende å kunne hjelpe venninner opp og fram. At de har et sterkt "hvorfor" og en sabla bra arbeidsmoral i tillegg, er jo et vanvittig pluss. Da kommer resultatene, og jeg står klar med champagneflaska for å feire deres resultater på veien. Spadag ligger også like rundt hjørnet :)


Jeg føler meg priviligert. Takknemlig. Motivert. Heldig. FRI. For all del, jeg har jobbet for alt sammen. Ingenting kommer gratis her i verden. Men jeg har også visst fra dag én at god innsats gir resultater. Resultater som kan sørge for at min familie og jeg kan leve det livet vi ønsker å leve. Det er en himla stor motivasjonsfaktor, og det er jo derfor jeg er her jeg er i dag. Hvor hadde jeg vært i dag om jeg takket nei for ett år siden? Haha, det orker jeg ikke engang å tenke på.


Nå skal jeg få unna litt husarbeid, før venninnene velter inn døra. Lag deg en fin dag, og SMIL - det er Mandag :)


A year from now you´ll wish you had started today!

Ingen kommentarer: