onsdag 24. september 2014

Lade opp?

Jeg var klar for å legge meg til lading i går kveld. Det ble senere enn forventet. En seng måtte skiftes på. Et barn måtte finne roen og sovne igjen. Da vi omsider fikk lagt oss, føltes det ut som vi blunket, før vi ble vekket av en morgenfugl som er oppe lenge før fuglene promper. Teo var klar for å se på TV klokken 5 i natt. Altså.. Da er mor alt annet enn tålmodig, blid og fornøyd. Jeg er en bestemt surfis, som beordrer avkommet tilbake i seng. Den store utfordringen er jo at han er minst like sta som meg, så han holdt vel oss med selskap med sitt evige mas fram til klokken halv syv. Da fikk han se på TV, for da er det morgen og ikke natt. Selvfølgelig, han kunne deiset ned i sofaen foran TVén klokka fem i natt og vi kunne sovet videre, men da tar han det for gitt at det skal skje ved en senere anledning også, og det er jo helt uaktuelt. Kvart på syv ringte vekkeklokka. "Skruu av den, jeg orker ikke å høre på slumring!", var ordene fra min munn. En time senere våknet vi av at Mia sto i sengen og ropte på oss. Fem minutter etter at Nicklas burde vært ute av døra og 20 minutter før skoleklokkene ringer inn til første time. Litt småstresset løp vi rundt i leiligheten for å kle på unger, hive i dem frokost og smøre matpakker. Teo rakk skolen akkurat!


SAMSUNG CSC


Jeg føler meg derfor ikke helt oppladet i dag. Noe skeiv i øya. Ganske tung i hodet. Veldig god venn med kaffekoppen og mitt daglige kosttilskudd. Nå skal jeg straks ut av døra. Planmøte og lunsj venter sammen med to gode venninner. Det gir energi, så straks er jeg i vater igjen. Jeg må bare komme igang, skru på "kick ass"-moduset og ha det gøy. Da glemmer man at batteriet er på 24% i stedet for 97%....


Ha en fin dag!

Ingen kommentarer: