lørdag 27. september 2014

Lørdagsmys

God morgen 


Jeg ligger fortsatt i senga. Nicklas spratt opp med ungene så fort de våknet. Han er one of a kind. Han vet at tidlige høstmorgener for meg kan bety en del vondt både her og der, og da trenger jeg litt tid på å "mykne opp" før jeg hopper ut av senga. Det føles ut som hele meg er full av vann. Vanskelig og vondt å bøye fingre. Prikker og får følelsen av at alle lemmer sovner og dovner bort. Det er ekkelt, og det sistnevnte opplever jeg vel oftere enn noen gang. Uansett.. Det var ikke det jeg skulle skrive om i dag ;)


wpid-20140927-082540.jpg


I skrivende stund ligger jeg i senga, med macen i fanget og kaffekoppen på nattbordet, og kvikner til mens resten av huset styrer med sitt. Teo, som er i overraskende god form i dag, sitter på rommet sitt og leker med biler. Alt av leker har blitt dratt fram slik at det kan erstatte utelek, sykling, iPad og film. So far, so good. Klokka er jo trossalt 08:37, så jeg har troa på at han er fornøyd med lekene sine ut de neste par dagene ;) Vi må vel være litt kreative tenker jeg.. Lillesnupp løper (yes, løpe er in) rundt i stua, slenger ut kjærlighetserklæringer til pappaen sin ("eeelsker deeeg!"), mens hun kaster leker rundt omkring. Det er lørdagsmys. Å våkne mens jeg får høre på livet i leiligheten. Spesielt når det innebærer godt humør og ikke bare sutring. Vi har noen sånne morninger også ;)


wpid-20140927-082544.jpg


Hver dag starter absolutt ikke i dette tempoet, og da er det ekstra godt å kunne nyte det en lørdagsmorgen når vi har absolutt ingenting på timeplanen. Trøtt i trynet, vondt i kroppen, men jeg har det jo veldig bra. Vi er inne i en god periode nå. Der alt bare funker. Skjønner dere hva jeg mener? Vi, som en familie på fire, passer sammen som hånd i hanske. Rutiner etter sommeren har falt på plass, og diskusjoner vi kanskje møtte på 1-4 ganger per dag for noen uker siden eksisterer ikke lenger. Alt bare funker, og alle fire er fornøyde. Det er deilig og det nytes! Nå står en liten frøken utenfor døra og roper på mammaen sin. Jeg får komme meg opp :) Ha en fin dag, lesere. Jeg setter så pris på at dere gidder å ta turen innom i ny og ned. En glede i hverdagen. Virkelig ♡

Ingen kommentarer: