fredag 12. september 2014

Magefølelsen

Jeg har alltid hatt en ganske sterk magefølelse, og jeg tror jeg har til gode at den svikter meg. Det er nesten litt skremmende. God eller dårlig følelse - det stemmer. Jeg visste at Teo var en gutt. Jeg visste at Mia var en jente. Det var liten tvil, magefølelsen min skrek til meg. Når jeg var gravid for første gang sa magefølelsen min meg at det ville ende med spontanabort. Det stemte da også. Den tar ikke feil!


SAMSUNG CSC


Når magefølelsen reiv tak i meg her om dagen, og fortalte at jeg ville bli gravid med tvillinger neste gang, ble jeg litt skjelven. Det er jo sånn man tuller med. Typisk at det blir tvillinger når man går for tredje-og sistemann :) Da en av mine nærmeste venninner, som har en like pålitelig magefølelse som meg, ringer meg dagen derpå og forteller at hun er sikker på at vi kommer til å få tvillinger, ja, da måtte jeg bare le. Det toppet seg når Nicklas kom hjem fra jobben i går og lo, mens han fortalte at sjefen hans hadde sagt at vi kom til å få tvillinger - en gutt og jente. Da lo ikke jeg lenger. Hva skjer?!


SAMSUNG CSC


Tiden vil vise. To be continued. Stay tuned - og alt det der. Ender vi opp med tvillinger skal jeg aldri noen gang igjen tvile på magefølelsen min. Haha! En ting er i hvertfall sikkert; å få friske, velskapte barn ved termindato er det aller aller viktigste. Det spiller liten rolle om det er jente, gutt eller én eller to. Det viktigste er at han, hun eller de er rustet for livet, velskapte og fine!


SAMSUNG CSC


Når andre vet at du ikke har slengt eggstokkene over skuldra og steng butikken, går automatisk flere å venter på at du skal dele nyheten; "Boller i ovnen, klar for å bli feit!". Vi har overhodet ikke stengt sjappa, og vi blir veldig lykkelige hvis det kommer en tredjemann i søskenflokken, men ikke riktig enda. Jeg kan derfor berolige(?) dere med at jeg enda kan drikke en øl i ny og ned med god samvittighet, ha pupper kun til pynt(?) og jobbe for at rumpa skal bli fit i stedet for fat. Tredjemann ligger litt lenger fram i planene ;)


SAMSUNG CSC


Nå er det kjærestetid på planen. Den deilige timen før leggetid, da alt annet legges bort, og verdens beste armkrok er bare miiiin :) God kveld!

2 kommentarer:

frugravningen sa...

Tvillinger hadde vært helt knall. Jeg ønsker meg faktisk tvillinger. Men her i huset kommer det nok ikke fler. Jeg skulle gjerne ha hatt både to og tre til, men mannen har satt stopp, så jeg får bare godta det, iallfall inntil videre.ikke noen vits i å mase iallfall. Tre velskapte barn er jo helt fantastisk det også.

Kristina Hansen sa...

Koselig med barn ja, men jeg sa stopp etter første :)