torsdag 18. september 2014

Morningssss

Nå er nettopp gutta sendt ut av døra. Mia og jeg slapper av i sofaen før det er på tide med morgenstellet. Eller... Slappe av er kanskje en overdrivelse. I skrivende stund hopper, løper og roper hun, med verdens største bamse på slep. Lille tullemor kan lage liv i leiren hun også ;) Jeg søker rundt på instagram etter inspirasjon. Til hjemmet, til håret, etc. Nå har jeg forelsket meg totalt i denne fiskebensfletten.Jeg er seriøst en skandale når det kommer til hår. Jeg har skamklipt både kjæresten og samtlige andre familiemedlemmer. Broren min var knust etter en episode han og jeg hadde med saksa! Jeg kan heller ikke sette opp håret fint, være kreativ med rufsete hestehaler eller flette hår. Alt ser like kjedelig ut uansett hva jeg gjør. Jeg har prøvd asså. Jeg har også prøvd å lære av youtube. Det ser forøvrig lett ut der, men for meg er det klin umulig å lage en fin flette! Med en liten krølltopp av en datter, som har håret til alle kanter, føler jeg det er på tide at jeg lærer meg noen nye triks.. Men hvordan? Alle tips, råd, erfaringer og linker tas i mot med stor takk :)


Nå skal vi stelle oss for dagen. Jeg går for håret rett ned og Mia går vel for den berømte grorudpalma. Den har jeg blitt ganske god på ;) Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Følg flettemamma på instagram! Ho gir og ut bok i desse dagar med framgangsmåte! :)

Madelen sa...

Du kan jo bare sette en strikk i panneluggen til datteren din, da blir man kjempe søt. Lage en liten hestehale.

Når det kommer til deg så er så utrolig mye du kan gjøre med håret. Sette det opp i en rotete dott. Lage en donut. Hestehale med en flette som du snurrer rundt osv