søndag 21. september 2014

New shoes

Skodilla kan starte i ung alder. Det har absolutt vært en stor forskjell fra sønnen i hus til dattera. Teo synes det er gøy med kule sko. Han blir alltid glad når jeg eller bestemødre har kjøpt sko til han, men sko bruker man ute og det tar ikke opp noe fokus i hans liv. Sko er sko! Mia derimot.. Hun har det siste halve året vært på raid i gangen annethvert minutt for å ta på sko, hente sko og generelt prate om sko. Etter "mamma" er "sko" det mest brukte ordet her hjemme, det er jeg ganske sikker på ;) Hun ELSKER sko!Det toppet seg når jeg kom hjem med disse indianerbootsa. Mia var forelsket fra første sekund! Siden har hun levd i dem, og hun skal til og med ha de på når hun sover. Vi tar de av når hun har sovnet, og det første hun gjør når hun våkner er og hente skoene igjen.. Jeg synes det er ganske fascinerende :) Og jeg mener å huske at hun er ganske lik en jeg kjenner... Det kan bli dyrt etterhvert!


I dag skal vi i bursdag, og hun skal få lov å ha på seg bootsa utenfor husets fire vegger. Søndagslykke, eller hur? ;) Kanskje det blir antrekksbilder av jentene i hus senere. Det er ikke et løfte, for det kan være en utfordring skal jeg fortelle dere. Hun yngste løper ut av fokus, og hun eldste blir aldri fornøyd med resultatene ;)


Nå er det frokosttid, etter en rolig start på dagen i senga. Nå savner vi Teo og litt mer action. Han kommer heldigvis hjem etterpå :) Hva er deres Søndagsplaner?

1 kommentar:

Veronique sa...

For noen herlige sko!!!!!!!

I dag har jeg vært på scrappemesse på Skedsmohallen, og kommet hjem med masse inspirasjon :) Ellers har jeg blitt forkjølet, og håper å bli frisk snart.