søndag 14. september 2014

Nytt hus

Da drømmehuset dukket opp i vårt nabolag, var verken Nicklas eller jeg treige med å forelske oss. Det er med hånden på hjertet det koseligste huset vi har sett, med den nydeligste tomten. Her kunne vi se for oss å bo. Her kunne ungene leke i hagen, morgenkaffen kunne blitt drukket i solveggen, middagen bli laget med utsyn til hagen og mange kosekvelder kunne vi tilbrakt i den lyse stua. Jeg kjente en ro i kroppen når jeg så på huset, og den samme roen dukket opp på visning i dag! En Sveitservilla fra 1925. Oppgradert så til de grader. Vanvittig fin!


55_84204215155_136826683555_1699803033


Heldigvis er vi realistiske, og selvom jeg var redd lyst skulle skygge over fornuft, gjorde den nok ikke det denne gangen. Rommene var mye mindre enn i prospektet (som det ofte er), det var lavt under taket i andre etasje, og huset krever mye vedlikehold. I tillegg var det flere enn oss som hadde oppdaget denne perlen, så noe sier meg at huset vil bli solgt langt over takst. Vi har lån i orden, og kan strekke oss et stykke over takst, men spørsmålet er om det er verdt det? Vi tror ikke det. Her i Tomter kan vi bygge et helt nytt hus for mindre penger, så nå kan det hende vi snuser litt mer på den tanken ;)


55_9065826555_53833088655_808552342


En ting er sikkert; huset er vakkert. Det er en drøm. Det er idyllisk, og det er absolutt et sted jeg hadde elsket å bo. For en periode. Med støv på hjernen og en liten perfeksjonist i magen tror jeg at enkelte ting hadde vært et irritasjonsmoment i lengden. Såpass godt kjenner jeg meg selv, og Nicklas er helt enig.


Vil du ta en nærmere titt på drømmehuset mitt, så ligger det ute på Finn.no. Nå skal vi ta oss en tur til hytta i Son. Sommeren har tydeligvis ikke takket heelt for seg, og akkurat i dag synes jeg det er ganske deilig :)

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Absolutt vakkert hus! Men ja, realistisk er jo det smarteste å være, hihi! Dere får det nok fint uansett hva dere velger å gjøre! :-)

monicajensen sa...

Realistisk er absolutt det smarteste ;)

Ja, bra blir det nok uansett - vi får gjøre vårt neste hjem til drømmehuset :)

Carina sa...

Hei! Gjelder fornøyshetsgarantien også på mascara? Kunne nemlig gjerne tenkt med den lengde-mascaraen. Hva koster den? Og med porto?
Long time, no talk

monicajensen sa...

Ja, den gjelder på alle produktene :)

Send meg en mail, så tar vi resten der :)

Fru Jacobsen sa...

Det var lekkert <3 Vi ser stadig på slike perler selv, men huset vi har ligger så fantastisk til når vi har små barn. Så her skal det bare bygges på og endres på det vi har, så blir vi nok boende til vi blir gamle og grå ;) Har masse planer i hodet, men må ta det litt etter litt. For det koster jo litt å lage hull i veggene :P