fredag 19. september 2014

Shake your ass off

Heey folkens :) Har dere en bra dag? Det har jeg. Etter gutta var sendt avgårde i dag, startet Mia og jeg dagen med en TRXøkt. Min gode venn, som sørger for at jeg får trent effektivt hjemme i min egen stue. Man skulle nesten tro jeg ble sponset, siden jeg er så fæn, men neida. Dette er kun min fulle og ærlige mening; alle må ha en TRX i hus. Skyv unnskyldningene unna, lett på rumpa og føl deg bedre! :)


10714723_10154646320075424_2074189342_n


Med høy musikk på anlegget ble økten veldig morsom for både store og små. Foran mine aller nærmeste har jeg null hemninger når det kommer til dansing. Så jeg shaket assen mellom øvelsene, og Mia synes det var både fascinerende og morsomt. Hun slang seg med til slutt, og det ble full fart i stua før barnehagen.


10370581_10154646319740424_304087706_n


Sånt elsker jeg. Når man kan slå ut håret og bare ha det morsomt med barna. Jeg er ikke en mamma som ofte sitter på gulvet og leker med biler, dukker eller legoklosser. Da kjeder jeg meg fort. Jeg er derfor den i hus som girer opp, tuller, tøyser, danser og er apekatt. Barna digger det, og det gjør jo jeg også. Vinn/vinn. Sånn hadde Teo og jeg det omtrent daglig når vi bodde alene, og heldigvis har jeg enda ikke vokst det av meg, slik at jeg kan ha den samme morroa sammen med Mia :)


Nå skal jeg kaste meg i dusjen og videre i et møte med en ny forhandler. Mye gøy som skjer om dagen, så det gjelder å holde seg fast i svingene :) Lag deg en fin dag. Straks er det helg og det betyr KOOOOOS!

Ingen kommentarer: