onsdag 17. september 2014

Shaky mom

Hotdog or legs?Nå er Monica overtrøtt altså. Wow - det er leeenge siden kroppen skrek etter søvn sånn som nå. Jeg skal straks ta kvelden. Jeg må bare "lande" først etter en lang dag.


Vanligvis har jeg alltid en eller flere aloe2go i veska. De kommer godt med når jeg er på farten. Blir jeg småsliten, fysen eller slapp kaster jeg i meg en sånn, og så er jeg good to go en god stund til. I dag glemte jeg det igjen hjemme. Det var derfor en idiot av en kjerring som kom inn døra rett før middag. Jeg blir helt desperat når jeg er sulten (min datter er helt lik). Skalv ved kjøkkenbenken og rev meg i håret av frustrasjon over hvor sulten jeg var. God stemning. Nicklas synes det var underholdende i det minste!


Vanligvis har vi et forholdsvis sunt og variert kosthold. Vi holder oss unna sukker i hverdagen, og spiser grønnsaker hver dag. I dag, når mor i hus var en drage, kastet jeg vekk alle prinsipper - til barnas store glede. Forretten vår ble sjokolade og potetgull. Det gikk ned på høykant i gapet mitt, mens jeg ristet i takt med blodsukkeret mitt. Jeg fikk 1000 poeng i boka til kidsa. Å spise noe i smug er nemlig ikke et alternativ her i hus...


Vel, nå tar mor kvelden. Full av mat, aloe vera og annet snadder. Åh du hellige pute, jeg elsker deg litt ekstra høyt i kveld!

1 kommentar:

baresanna sa...

hehe, så deilig! :)