mandag 8. september 2014

Takknemlig - det er det rette ordet

Jeg er under "paraplyen" Forever Living. Et selskap jeg er så utrolig stolt av å samarbeide med. Ingen kan forstå hva dette selskapet gjør for mennesker rundt om i verden. Både ved å hjelpe slik de har hjulpet meg, med fantastiske produkter og en karrieremulighet, men også gjennom deres veldedighetsorganisasjon, Forever Giving. Naturkatastrofer, barneavdelinger på sykehus, sørge for at barn og unge får tilgang til vann i u-land.. Listen er lang. Man kan ikke forstå hva dette selskapet står for og gjør for mennesker, før man har sett det med egne øyne. Forever Living er unike!unicefFLPAloe Moisturizing Lotion var månedens produkt i Juli, og for hver solgte tube donerte Forever Scandinavia 10 SEK til UNICEF og deres arbeid for rent vann i verden. Er du nysgjerrig på hvordan det gikk? Vi samlet inn over 45 000 SEK! Og det var nok til alt dette:


· 10 vannpumper
En brønn med vannpumpe kan forsyne en hel landsby eller en flyktningleir med rent vann.
· 100 000 vannrensetabletter
Nok til å rense opptil 500 000 liter vann
· 101 vann- og hygienepakker
Pakken inneholder hygieneartikler for en familie og brukes for å unngå sykdommer og epidemier ved katastrofer: 2 stk. vannbeholdere, 1 stk. bøtte, 7 stk. såper og 1 stk. 50-pakn. vannrensetabletter.


Jeg er glad for at jeg kan bidra :)


Jeg er så stolt, takknemlig og beveget over å få være en del av dette. Dere skulle bare visst. Jeg føler et brennende engasjement, som stadig vokser. Jeg ser annerledes på livet, får sterkere verdier og jeg gleder meg til å føre dem videre til barna mine. Mia og Teo har alt de trenger og mer til. En dag skal de få se virkeligheten. Få se med egne øyne at dette ikke er en selvfølge for alle, og så skal de få være med å hjelpe. Gjøre en forskjell. Det gleder jeg meg til, og det er definitivt ett av mange mål på min liste!

Ingen kommentarer: