onsdag 3. september 2014

Tankene vandrer

Jeg er klar for å bevege meg litt ut av boblen jeg befinner meg i om dagen, og jeg starter med et blogginnlegg. Vi har en syk liten jente i hus, med feber på tredje dagen. Det sier seg selv at det ikke blir mye søvn eller noe særlig tid til seg selv. Jeg har gått med Mia på armen hele ettermiddagen, og det har vært helt greit, men man kjenner det på energien. I tillegg har jeg noe hengende over hodet, som jeg ikke kan dele med dere riktig enda. Noe som sørger for at tankene stadig vandrer. Jeg prøver derfor å stenge tankene ute, ha fokuset rettet mot andre ting, og derfor er det lettest å la blogg utebli. Jeg bruker jo trossalt denne bloggen til å dele mine tanker om alt og ingenting ;)


Til helgen arrangerer Forever Living noe som heter "Success Days" i Oslo. Nicklas og jeg skal overnatte på hotell fra lørdag til søndag. Gode venner av oss kommer innover til Oslo for helgen, og vi gleder oss til å tilbringe tid med venner, bekjente og ukjente. Samtidig er det en ypperlig anledning for oss til å bare være kjærester. Barna er jo i god behold, så da kan vi nyte helgen sammen med god samvittighet. Jeg satser på at denne helgen gjør underverker for meg :)20140505-120045.jpg


Kamera skal være med, sånn at dere kan ta litt del i helgen. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli flinkere til å ta bilder igjen. I de periodene kamera alltid er med meg, er det titusen ganger lettere og morsommere å blogge. Når responsen er stor fra dere lesere, trigger det meg enda mer. Det er ikke ofte jeg er så "off" som jeg er nå om dagen, men av og til så trenger vi vel alle sammen å være det :)


God kveld, tittere. Planene mine for kvelden? Jeg skal se på Sons of Anarchy med kjæresten min vel. I´m hooked!!

1 kommentar:

Madelen sa...

Håper dere kommer til å kose dere masse :) Skulle gjerne vært der selv, men..