tirsdag 16. september 2014

Tidsbesparende // Happy mom

Jeg kjeder meg i hjel når jeg bruker tid på å ordne meg for dagen, men jeg klarer ikke gå ut av døra før ansiktet er på og håret ser sånn tåelig greit ut. Snakk om hverdagsproblem, folkens! I dag brukte jeg derfor noen timer i frisørstolen, og det tror jeg er de best invisterte timene jeg har brukt i frisørstolen ever. Jeg har tatt keratinbehandling (eller brazillian frizz som frisøren kalte det). Det betyr at håret mitt får masse næring, samtidig som det holder seg rett i 3-6 måneder. Jeg kan slenge rettetanga på hylla, ha glansfullt hår, la håret få hvile fra varmeapparetet og ikke minst spare masse tid. Halleluja!! For første gang i mitt liv kan jeg løpe ut av dusjen, føne kjapt over håret og løpe videre ut døra. Vips så har enda en drøm gått i oppfyllelse ;)


10695283_10154637599305424_1047393290_n


Alt som er tidsbesparende er YEEEEYYY i mine øyne. Jeg har så mye annet jeg ønsker å bruke tiden min på enn å rette ut håret, sminke meg og ordne meg for dagen. Det er jeg ganske sikker på at familien min er enig i, for det er ingen hemmelighet at de ofte har stått og ventet på at mor skal bli ferdig på badet.. Alle frisører kommenterer det; jeg har en vanvittig manke. Mange, tykke hårstrå. Det er jeg veldig glad for, men det tar en halv evighet å rette det ut. Nå trenger ikke det å stjele min tid fremover, og det er befriende. FRIHET vet dere..Frihet! Jeg gjorde det hos Nina Sonnie på Camilla Brahms Salong på Frogner i Oslo. Nå i September er det halv pris på denne behandlingen, så jeg måtte bare slå til :)


Nå i kveld spiller Nicklas sin første håndballkamp på et halvt år. Pappa var her i ettermiddag. Hentet ungene i barnehagen og på SFO og spiste middag med oss. Når Nicklas måtte dra videre på kamp og Mia var klar for senga, dro pappa avgårde med Teo til allidretten. Hva skulle man gjort uten familie som stiller opp? I sånne situasjoner er det virkelig gull verdt med litt hjelp, dessuten setter barna innmari pris på tid med besteforeldrene sine. Det forholdet er jo så viktig. Det husker jeg selv fra da jeg var liten. Noe av det beste jeg visste var jo å tilbringe tid med Bestemor og Farmor. Bestemor som hadde tidenes villeste humor, bablet norsk/engelsk, lekte med meg på gulvet og lo så tårene trillet. Farmor som bakte boller, strøk meg gjennom håret og sang og danset hele tiden. To fantastiske damer :)


Denne dagen har vært fin. Egenpleie. Tid med lillesøster. Nye bekjentskap. Familietid på ettermiddagen. Alenetid med barna. Jeg presset rumpa mi ned i gyngestolen til Mia. Hun sovnet på fanget mitt, mens vi gynget og sang nattasanger. Helt avslappet i armene mine - fine jenta mi. Det er så innmari koselig det! Når hun hadde sovnet, var det tid til meg og Teo. Vi lå i senga og pratet. Om blindebukk, allidretten, fotball, sykling og skolen. Så kilte jeg han på ryggen. Han sovnet i armkroken min - kjekke gutten min. Da er det litt ekstra deilig å være mamma. Når dagen kan avsluttes sånn. Varm i hjertet, superstolt og lykkelig! 

3 kommentarer:

Linn sa...

Iiik! Jeg hat og masse tjukt hår og totalt avhengig av rettetanga :p Ett sabla styr haha.
Hørtes nydelig ut med søte små som sovner i armene ♡ *sukk*

Carina sa...

Hei! Kan jeg spørre hvor mye du betalte? Vet det kommer litt an på lengde og tykkelse, men hva ligger det på liksom?
Vurderer veldig sterkt! Carina

monicajensen sa...

Jeg betalte 2000 kroner, men det var tilbud nå i September :)