onsdag 17. september 2014

Tvers over fjorden

Nå sitter jeg på Bastøferga. Hører på en gjeng med ungdomsgutter oppføre seg som en gjeng med ungdomsgutter. Er sliten. Savner barna. Har dårlig samvittighet for at de er så lenge på sfo og barnehage i dag. En normal dag for mange. Psyker meg opp til i kveld, da jeg skal holde presentasjon for ei i teamet. En lang, innholdsrik dag. Veldig godt, men veldig glad for at hver dag ikke har samme tempo - både med tanke på barna mine og min egen helse.Er takknemlig for at jeg har så gode kollegaer. Kollegaer som har blitt to av mine nærmeste venninner. Vi kan prate om familie, hobbyer og business. Vi forstår hverandre. Vi kan dele alt med hverandre. Vi heier på hverandre. Sånne kollegaer/venninner er gull verdt :) Holder du til i Telemark og vil se nærmere på dine muligheter som forhandler, da er det disse to jentene du skal kontakte. Du finner ingen bedre i det området!


Nå er jeg straks i Moss. Gleder meg til å mosekose barna. Rart hvor fort man savner de små.. Jeg sier det igjen; så evig takknemlig jeg er for at jeg kan styre min egen tid!

Ingen kommentarer: