søndag 7. september 2014

WOW!

Jeg er nesten tom for ord - og det er ikke ofte. Denne helgen har vært... WOW! Jeg er så gira, så inspirert, så glad og ikke minst så himla stolt av meg selv. I did it!! Jeg gjorde det jeg aldri trodde at jeg kunne gjøre. Jeg foreleste for over 700 mennesker. Monica for 10 år siden pratet ikke engang foran klassen sin. Hurra for personlig utvikling, bedre selvtillitt, trygghet og herlige opplevelser! Tilbakemeldingene har vært overveldende. Jeg er både takknemlig, rørt og glad. Tusen takk.


10654096_10154606882770424_1871460257_n


Nå er jeg endelig "meg selv" igjen. Jeg har omtrent ikke fungert de siste fjorten dagene. Nå vet dere grunnen. Det var heldigvis ikke noe mer dramatisk som lå bak enn som så ;) Da jeg sto backstage var jeg så nervøs at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Da navnet mitt ble ropt opp over høytalerene, musikken spilte for full guffe og jeg visste at det var min tur til å entré scenen, døde jeg nesten. Men så fort jeg kom opp på scenen og begynte å prate, da gikk det greit. Det gikk bedre enn greit. Det gikk kjempebra, og...hold dere fast...jeg synes det var GØY! :)


Det har vært fantastiske forelesere, en superflink konferansier, trening, middag og masse tid med flere fra teamet. De er så dyktige hele gjengen. Jeg blir helt målløs. Så ulike mennesker som får til de samme forbanna gode resultatene. Jeg er heldig som får jobbe med dem :)


Nå skal beina legges på bordet og kvelden skal gå med til fullstendig avslapning. Borte bra, men hjemme best 

7 kommentarer:

Carina Chanel sa...

Dette fikset du lett! <3 Var morsomt å høre på deg. Du er et forbilde for mange. Svært effektiv og målbevisst <3

veronikadoli sa...

Oii oi oiii så flink du er!! :D
Det er en god følelse når man mestrer slikt man ikke turte drømme om engang for noen år tilbake :D
Vær stolt av deg selv :D

Ha en flott kveld videre

Marion sa...

Hei Monica!
Jeg må bare få sagt hvor utrolig inspirerende du er! Når du sto på den scenen og var så nervøs, så følte jeg så med deg! Selv har jeg alltid hatt scene-skrekk, og sliter fortsatt med å snakke foran store forsamlinger! WOW, du gjorde en fantastisk jobb!!!
Du skakl så ABSOLUTT være stolt av deg selv, og du gjorde en knall jobb!!! Jeg lærte virkelig noe av deg på lørdag!!!
Og for en success du har gjort i Forever! Virkelig et forbilde!

Jeg gleder meg så utrolig mye til fremtiden, og jeg har ikke vært forhandler lenge. Skrev meg inn i midten av Mai, og det har gått over all forventning! Gleder meg maks til onsdag, selvom det er skummelt. Mitt første steg ut av comfortsonen! Jeg skal holde en temakveld for en ny forhandler teamet mitt, og jeg MÅ gjøre det så bra at hun ikke bare bestiller startboksen, men også 2CC ekstra! Når hun bestiller blir jeg SUPRVISOR, og itillegg kvalifiserer jeg meg i Scandinavia Challenge hvis hun bestiller 4CC totalt! Jeg skal virkelig tenke på deg når jeg skal holde den temakvelden! Jeg skal tenke hvor flink du var, og da skal jeg også få det til!:)

Tusen takk for at DU ga meg så mye inspirasjon i helgen:)

monicajensen sa...

Tusen takk, Carina <3

monicajensen sa...

Takk for det. Ja, det var en stor mestringsfølelse jeg satt igjen med etterpå :) Ha en fin dag, Veronica :)

monicajensen sa...

Tusen takk for såå fine ord. Gøy å høre at jeg kan være med på å gi inspirasjon :) Masse lykke til, og GRATULERER som supervisor!! :D

Stor klem fra meg <3

Marion sa...

Tusen hjertlig takk:)

Klem:)