fredag 24. oktober 2014

10 ting....

wpid-20141024-125925.jpg


Som blogger deler man mye, men langt ifra alt. Det er mye som ikke kommer frem i innleggene, av ulike årsaker. Jeg tenkte jeg derfor kunne ha en "10 ting du (kanskje) ikke visste om meg"-liste ;)


1. Etter at jeg jobbet på Kundeservice for noen år siden har jeg utviklet en allergi ovenfor telefoner. Å prate i telefon er desidert noe av det kjedeligste jeg kan gjøre, og jeg unngår det til det lengste.


2. Jeg har dårlig hørsel (bekreftet av ørelege, så klart), og jeg merker at den har blitt enda dårligere. Bassen er ute av kontroll, om jeg kan si det sånn. Mitt største problem er å høre mørke stemmer i et rom der det er andre lyder. Kjempeirriterende, og litt skremmende. Spesielt med tanke på at det har blitt en del verre det siste året.


3. Jeg har danset ballett i mange år, og det var den ene aktiviteten jeg har bedrevet som jeg faktisk mestret. Andre aktiviteter jeg gikk på var Rytmisk sportsgymnastikk, ridning (livredd hest, men gjorde det fordi kusinene mine gjorde det) og håndball (var rene komedien på banen).


4. Min store drøm har alltid vært å bli mamma. Teo var veldig planlagt, til tross for at jeg bare var 20 år. Jeg har to barn, men vært gravid flere ganger enn det. Jeg har vært gjennom tre spontanaborter!


5. Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og er stolt av meg selv for alt jeg har oppnådd og fått til. Uten økonomisk hjelp fra noen.


6. Jeg har øresus. Ikke konstant, men det høres ut som jeg har en sprengt høytaler i øret når lydene i rommet blir for høye. Flere som har det sånn forresten? Jeg innså nettopp at ørene mine er et lite problem. Kanskje på tide med en ny kontroll.


7. Sov meg mer eller mindre gjennom det siste året på videregående. Jeg hadde aktiv sykmelding, fordi legen mente jeg hadde ME. Det var noe forbanna tull i mine øyne, men smerter og vanvittig lite energi -det hadde jeg. Karret meg gjennom på hengende håret, men kan ikke si at jeg har en karakterbok å være stolt av. Jeg angrer på at jeg ikke var mer tilstede og tok skolen mer seriøst.


8. Jeg er født et kvarter for sent. Å være tidsnok er ikke alltid like lett. Dette jobber jeg med, og er definitivt ett av målene mine fremover.


9. Ser fram til 2015. Da skal vi besøke både Singapore og Mexico - på Forever sin regning. Vi vurderer også en uke i California, i forbindelse med Mexicoturen. Sistnevnte skal barna være med på, og det passer ypperlig med høstferien til Teo. Wee, som jeg gleder meg!! Opplevelser står høyest på min liste!


10. Noe av det verste jeg vet er mennesker som tror dem kan fortelle andre hva dem skal gjøre, hvordan de skal oppføre seg, etc. Jeg har en kollega som fikk refs fra en venninne fordi hun la ut bilder av sin gravide mage på facebook. Sånt HATER jeg. Hennes facebook, hennes liv, hennes mage, overhodet ikke andre sin business. Hvem er hun som tror hun har rett til å uttale seg om det i utgangspunktet?! Sånne mennesker har jeg null til overs for. Pass på deg selv, er mitt råd!


Litt (u)nyttig info en regnfull fredag ;)


Hvis du selv har en blogg; kan du ikke kaste deg på og gjøre det samme? Dele 10 ting om deg selv. Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet :)

Ingen kommentarer: