lørdag 18. oktober 2014

18.10.11♡

I dag har jeg 3 års kjærestedag med denne herlige karen. Den beste mannen jeg kjenner. Omsorgsfull og leken pappa, tålmodig og kjærlig samboer. Jeg er heldig som får dele livet med han.


wpid-20141018-095712.jpgwpid-20141018-095708.jpg


Det blir ingen stor feiring av kjærligheten i dag, med romantisk date på Ekebergrestauranten. Det blir dog en deilig lunsj i Ski og middagsbesøk i kveld. Rådyrstek står på menyen.


Jeg gleder meg til å dele resten av livet med Nicklas. Han lar meg være meg - både på gode og dårlige dager. Vi gir hverandre tid for oss selv, viser forståelse, ler sammen og kysser masse. Jeg har det gøy når jeg er sammen med han, og savner han når vi ikke er sammen. Det er deilig :) I tillegg synes han at jeg er søt når jeg oppfører meg litt håpløst. Han er med andre ord helt fantastisk ;)


I dag er jeg litt ekstra takknemlig og forelsket. Jeg kan til og med kjenne sommerfuglene fly rundt i magen 


 

1 kommentar:

frugravningen sa...

Gratulerer. Selv feirer vi 6 år sammen på selveste nyttårsaften.