torsdag 16. oktober 2014

Doselfie i kulda

I dag var dagens antrekk all black. Jeg har fått med meg, ved å titte på andre blogger, at det er viktig å variere location når man skal ta antrekksbilder. Jeg synes derfor handicaptoalettet på Egon var det perfekte location for dagens antrekksbilde. Kjempefornøyd etter formiddagens kaffedate med søteste Andrea :)


wpid-20141016-160444.jpg


Dunjakken jeg har på meg er fra Cubus. Alle her i hus har den samme jakken, i ulike farger. Den er perfekt når temperaturen er som nå. Kjempelett og tynn, men varmer. Dette er ikke et sponset innlegg altså, men jeg tenkte jeg måtte tipse dere, for akkurat nå er den på tilbud ;) Gutta bruker den med et passende skjerf i halsen, og da er de såå kjekke begge to :)


Anyways.. Jeg har lenge følt at formen har vært fire hakk bedre, men nå som høsten (vinter? det SNØØØR) er kommet med brask og bram, merkes det godt på kroppen. Jeg trenger ikke legge ut i det vide og det breie om hvor jeg har vondt, men dere skjønner tegninga. Alt er ikke like lett om dagen, og det kan tære på energien. Da trenger jeg å gjøre noe som gir litt ekstra påfyll til lageret, og det har jeg gjort i dag. Først en hyggelig prat med en kollega. Det er mange slike samtaler om dagen, med forholdsvis nye forhandlere som er på vei til å vokse seg til store stjerner på kort tid. De, som meg, ønsker en fleksibel hverdag :) Andrea er én av dem (ref: kaffedate), og det er ikke en celle i kroppen min som er i tvil om at hun vil lykkes. Hun har et sterkt "hvorfor", og bruker datteren sin som en grunn til å stå på, og ikke som en unnskyldning til å la være :)


Etter kaffedaten med Andrea hentet jeg lillesøsteren min. Vi dro ut og spiste lunsj og fikk shoppet til både den ene og den andre. Noe nytt til oss selv ble det også. Å titte i butikker har jeg aldri vært spesielt fæn av, men enkelte dager er det nesten som terapi for sjelen. Uten unger på slep, sammen med en god venninne eller søster, titte på julegaver, interiør og klær... Ah, digg digg digg! Denne dagen har vært deilig -og det beste er at den ikke er slutt enda. Teo tilbringer ettermiddagen hos pappaen sin, Nicklas spiller fotball og Mia og jeg har jentekveld. I skrivende stund er hun helt inn i mor/barn-leken. I dag handlet jeg nemlig med en liten ting til begge barna. Mia fikk spiseutstyr til bebisen sin. Jeg var ikke helt sikker på om det ville falle i smak. Kanskje er hun for liten? Vel, hun ELSKER det, og bebisen har fått mat minst atten ganger de siste to timene ;) Snart ammer hun vel dukka si også, og så kan jeg bare telle ned årene til å bli ung mormor. Haha, hun er nemlig helt lik meg, og hvis hun er det på dét området også, drømmer hun vel om å få barn fra hun er fjorten. Hjælp!


Nå skal macen legges bort. Mor/barn-leken tok en brå slutt, og vi skal legge oss på sofaen under dyna og se litt på Drømmehagen før leggetid. Lover og ikke zzzovne! Ha det bra, lesere. Jeg er glad for at dere titter innom, og blir ekstra glad når dere legger igjen en liten kommentar :) Klem fra meg**

Ingen kommentarer: