onsdag 1. oktober 2014

En gave i hverdagen

wpid-20141001-142654.jpg


I min jobb treffer jeg så mange ulike mennesker, med ulik bakgrunn. Å se håpet i øynene på enkelte, se de blomstre på kort tid, se de bli tryggere på seg selv, høre de kunne stolt fortelle at "mannen min sier at jeg virker lykkeligere", for deretter å fortelle MEG, lille meg; "Monica, dette og deg har vært med på å forandre livet mitt!" Wow, det er det beste komplimentet jeg noen gang har fått i hele mitt liv! Jeg føler meg beæret, ydmyk og glad. Mange har meninger om team marketing. Min erfaring er at de fleste faktisk ikke vet med sikkerhet hva det går ut på. Flere har meninger om selskapet jeg samarbeider med. Gode og dårlige erfaringer. Vel, ikke døm før kunnskapen er på plass. Ikke dra alle under samme kam. Ikke rop ut negative ord før du faktisk vet hva du snakker om. Jeg vet hva jeg snakker om, og i mine øyne har jeg verdens beste jobb. Jeg er vanvittig stolt av selskapet jeg samarbeider med og hva det gjør for mennesker rundt om i verden. Både karrieremessig, helsemessig og gjennom deres veldedighetsorganisasjon. Jeg er også stolt av mine kollegaer, deres utvikling, deres historie og deres pågangsmot. Jeg kan stå med rak rygg og fortelle hele verden hvor stolt jeg er av jobben min. Det er en gave i min hverdag!


Nå har jeg kommet hjem etter nok et fint møte. Jeg har fått et innblikk i hennes fortid, hennes drømmer og hennes ønsker. Så tilpasser vi det deretter, legger en plan og begynner med arbeidet. Vi har det gøy, vi tørker litt tårer og vi ler. Vi deler erfaringer, tips og råd. Vi lytter. Enda en givende dag :)


Nå er jeg hjemme igjen, og skal kaste meg over "barnehagehus", "sommerferiemapper" og diverse annet som jeg tenker at jeg skal gjøre hver kveld, men som fort går i glemmeboka. Vel, no more sløv mamma. I dag skal det i boks, før barna skal hentes både her og der. Så er det hjem til middagslaging. Dagens andre rett fra "Godt levert" står på menyen (ref; instagram @monicajensenorg). Jeg er litt spent på om den faller i smak hos noen av oss, men jeg håper... Torsk sto skikkelig langt nede på min liste når jeg var liten nemlig. Jeg husker et måltid enda med skrekk og gru, haha. Vi satser på en positiv matopplevelse ;) Del gjerne dine erfaringer med "godt levert". Foreløpig tipp topp og få maten direkte levert på døra :)


Jeg får dykke ned i bildearkivet. Vi sees plutselig ;)

Ingen kommentarer: