torsdag 9. oktober 2014

En kåpe må man ha

Jeg har alltid fått høre at det er så mye lettere å handle klær til små jenter enn til gutter. Det er noe jeg alltid har vært uenig i. Jeg synes det er så sinnsykt mye fint til gutter i butikkene, både til små og store tøffinger. Vel, nå forstår jeg hva dem mente å si. De burde erstattet ordet lettere med morsommere.. Nå som Mia er blitt litt eldre er det jo så utrolig gøy å pynte hun litt opp. Enhver liten jente må ha en kåpe i skapet, fine kjoler, klassiske klesplagg og søte hodeplagg, eller hva? Jeg må styre meg for og ikke gå helt berserk inne på Zara sine sider, for der har de virkelig mye fint til de små. Til slutt falt valget på disse fire plaggene, og jeg tror både Mia og jeg blir fornøyd med antrekket ;)tilmiaDet var virkelig et dilemma når jeg skulle velge ut en kåpe. Det er så mange lekre kåper å velge mellom. Jeg sto mellom den og en rosa ullkåpe med bamseører. Dån! Egentlig vil jeg ha begge. Egentlig vil jeg ha alle. Men let´s face it. Det går for det meste i ullundertøy og praktiske klær hun kan utfolde seg i og møkke til så mye hun vil uten at mammaen hennes får ståpels. Hun trenger ikke 10 kåper, men én - det er et must. Jeg husker jo selv at jeg hadde kåpe (og hatt..og støvletter med dusker på) da jeg var liten, og jeg følte meg superfin. Jeg var riktig nok noen år eldre, men man er aldri for liten for å pynte seg litt :)


Nå har vi jo den tiden på året foran oss også. Den tiden på året da man pynter seg mer enn noengang. Med andre ord skal fine, søte, superjentete plagg bli tatt godt i bruk fremover. Jeg gleder meg. Selvom jeg elsker alle årstider (med unntak av Januar og Februar), og har en helt spesiell energi på våren, så ser jeg så sinnsykt fram til de kommende månedene. Da står kos, sosiale sammenkomster, familie, stearinlys, gode middager og glede i fokus. I love it. Jula er magisk!

1 kommentar:

giiskee sa...

Jeg var også inne på Zara for en stund siden å shoppet..De har såå mye fint, til både gutter og jenter :) Slet også med å velge.. Men er enig med deg, at jeg forstår ikke de som sier det er mer fint til jenter enn gutter..Nå har jeg bare ei jente da, men i de fleste butikker jeg har vært i, så er det maaaasse fint til gutter ;)