fredag 17. oktober 2014

Fredagsmys

wpid-20141017-192758.jpg

Nye blomster. Stearinlys. Sovende liten snuppe. Regnet som slår mot vinduene. Idol og gullrekka på TV. Du vet du har blitt voksen når du ser fram til Gullrekka.. Ha, dæven, før vi vet ordet av det så har vi rundet førti. Her får man holde seg fast i svingene og gjøre det beste ut av livet på veien :)


God helg, kjære lesere. Et par små spørsmål på tampen av kvelden: Hvem er du? Hvor lenge har du fulgt bloggen min? Dere vet jo litt om meg, men det er gøy å få lese hvem dere er også :)

12 kommentarer:

Fast lesar sa...

Hei. Eg er ei tobarnsmor frå Vestlandet som begynte å lesa bloggen din ifjor då vi begge hadde babyar. Mi yngste er fire mnd yngre enn Mia. Synest du skriv godt og ekte. Du har også ei positiv haldning og er flink til å minne deg sjølv og oss andre om å leve i nuet. God helg til deg☺

frugravningen sa...

Fredagsmys ja.. Her har alle bortsett fra meg sovna. He he.. Så jeg sitter med favoritter på TV skjermen og litt smågodt bare til meg. Hi hi.. Har planlagt "Date" med mannen i morra kveld. Blir liten tid til hverandre med tre barn, så viktig å sette av litt tid til sånt innimellom..

Så til spørsmålene dine. Jeg er 31 år, gift og mamma til tre. Har fulgt deg en god stund, men har ikke helt snøring på hvor lenge. Er vel ikke alltid verdens flinkeste til å legge igjen kommentarer. Men det skal jeg prøve å bli flinkere til..

monicajensen sa...

Jeg synes du er flinkere enn de fleste :) Blir alltid glad for kommentarene du legger igjen! Kos deg med alenetid, og nyt kjærestekvelden med mannen i morgen. Godt med noen sånne kvelder i ny og ned <3

monicajensen sa...

Så gøy at vi har barn på ca samme alder :) Koselig at du titter innom og liker det du leser <3 Ha en fin kveld :)

Hanne sa...

Hei du!

Er ei jente på 35 år fra Mo i Rana, samboer med to jenter på 2 og 5 år. Har faktisk lest bloggen din fra Teo var ca. året, begynte å lese da jeg var hjemme i permisjon med min eldtste snuppe, og tror jeg har klart å lese bloggen din i 5 år uten å legge igjen en eneste kommentar! -Før nå! ;)

lene sa...

Hei Monica!
Jeg har fulgt bloggen din noen år og må innom hverdag. Jeg beundrer ditt pågangsmot.
Du er en sterk jente som jeg har masse og lære av :) Stå på videre.
Litt om meg ; En jente fra Vestby som nettopp har bitt 30 år hjelpes,
Jeg føler meg ikke som en dag over 25 år hihi :) Kjæreste og mamma
Elsker interiør
Skriver bloggen Hvitilje.
Dette var litt om meg
Ønsker deg en flott helg Monica :)

monicajensen sa...

Tusen takk for hyggelige ord :) Nå skal jeg ta en titt inn på bloggen din :) Ha en god helg, kjære du <3

monicajensen sa...

Haha, da var det på tide :) Så gøy at du har fulgt bloggen så lenge. Det gjør meg glad :)

ina sa...

Vi begge var inne i Oktober08 eller november 08 på babyverden??? Siden da har jeg fulgt deg. Jeg har en gutt - Matheo f. 07.11.08 og ei jente som heter Mia men er snart 4,5 år :)
Du kan tenke deg det var kjemperart men samtidig arti å lese at lillejenta di også skulle hete Mia etter å fulgt bloggen din i flere år.

monicajensen sa...

Så gøy å lese at du har fulgt meg så lenge. det gjør meg veldig glad :) Nydelig navn på datteren din ;) <3

Silje sa...

Trufast følgjar på 28år frå Vestlandet. Har følgt bloggen din sidan Teo var under året, og gler meg til å følgje deg vidare :) Eg har tvillingar på 3 år, og er saman med min ungdomskjæraste, snart 12 år saman. God helg til deg og dine fine!

monicajensen sa...

Så koselig, Silje, nå ble jeg glad :) Hurra for kjærligheten <3