torsdag 30. oktober 2014

Frisk dag

wpid-20141030-130724.jpg


Å gå ut døren på formiddagen i dag og kjenne den friske høstluften var ordentlig deilig. Brått våkner man mer enn ti kaffekopper på rad sørger for. Når sola i tillegg lyser opp de oransje bladene, er været upåklagelig. Det gjør noe med humøret mitt hvertfall :)


I dag har jeg vært noen timer i Ski. I det jeg kjørte inn i Ski, hoppet Connie (en venninne) inn i bilen min, og vi hadde en 20 minutters lang prat. Det var så godt. Skravlings med venninner er noe av det beste som finnes. Jeg gleder meg allerede til lunsjen vår neste uke :) Jeg dro fra bildate med Connie til lunsjdate med kjæresten. Det er ikke ofte vi tenker tanken, men i dag fant vi ut at vi skulle bruke lunsjen hans på restaurant. Et lite avbrekk i hverdagen, kun oss to. Da han løp tilbake til jobb, dro jeg på "oppdrag:skostativ". På tide, kan man jo si. For type 1 år siden raste skostativet vårt sammen. Det kollapset helt. I ett år har jeg sagt at jeg må kjøpe nytt skostativ, mens vi samtidig har kastet skoene våre oppå det gamle og lukket øynene for rotet. Nå blir det fint igjen, med den nye benken/skostativet, som jeg skal dekoreres med både lammeskinn og lyslykter. Endeliiig :)


Nå skal jeg snart tusle bort til barnehagen. De hadde en sen dag i går, begge to, og det ble ikke godt mottatt av eldstemann. Det blir derfor en tidlig avslutning for dem begge i dag. Teo skal videre til pappaen sin i noen timer, Nicklas skal spille fotball og Mia og jeg skal ha jentekveld - som ikke er uvanlig på torsdager her i hus. Kan være vi tar oss en tur til mamma/mormor. Der forsvinner alltid 10 kg fra skuldrene :)

2 kommentarer:

Connie sa...

Tiden flyr jammen meg fort, når jeg satte meg i bilen min igjen så jeg vi hadde sittet å pratet i nesten 1 time:) Men velig koselig var det :D

monicajensen sa...

Var det en hel time?? Ja, tida flyr i godt lag :) Gleder meg til lunsj :)