onsdag 8. oktober 2014

Girlpower

Nå sitter jeg godt plassert i sofakroken og koser meg med en stor kopp kakao. For kort tid siden kom jeg hjem fra Managermøte. Det er ikke ofte vi har slike møter, men det er alltid gøy å samles, få inspirasjon, tips og råd, og ikke minst for det sosiale. Gode kollegaer er gull verdt. Ellers i dag har jeg kost meg hjemme med Mia. Hun er i fin form igjen heldigvis. Her snur formen fort ;) Vi har allikevel hatt en rolig dag, hentet Teo tidlig og besøkt tanta mi. Deilig Tirsdag :)


I kveld fikk vi analysere oss selv litt. Det var både vanskelig, utfordrende, lærerikt og interessant. Utrolig hvor rart det kan være å dra fram sine egne positive sider og egenskaper. Man er fullstendig klar over at dem er der, men i Norge har man jo fått inn med t-skje at man skal ikke tru at man er noe. Heldigvis er det en regel jeg lever mindre og mindre etter, og det er en befrielse ;) Vi har også fått et innblikk i noen nye verktøy vi får lov å jobbe med fremover, som sørger for at "global business" blir enda lettere og oppnåelig. Her legges det til rette for sukess, og det må man jo bare digge :) Anerkjennelse, positiv feedback og oppmerksomhet er i fokus i min jobb. Det er noe alle trenger. Alle mennesker er helt fullstendig avhengig av anerkjennelse. Visste dere det? Allikevel får flertallet lite eller ingenting av dette i sin jobb. Jeg opplever heldigvis det motsatte, og det gir meg ekstra energi på både gode og dårlige dager.


wpid-20141007-221052.jpg


Når møtet var over, satte alle vi jentene oss i hver vår bil. På rekke og rad kjørte vi avgårde i høstmørket i våre splitternye biler betalt av selskapet vi samarbeider med. Det er girlpower det, og jeg får gåsehud bare av å tenke på det! Vi legger framtiden vår i egne hender, og det finnes ingen bedre følelse enn det. Å våge, satse, planlegge, gjøre og oppnå. Når sant skal sies er det like mange mannfolk med suksess i selskapet vårt. Det er ikke bare en business for jenter, og det er jeg glad for. Her er det ingen forskjellsbehandling, likestillingsdebatt eller konkurranse. Vi hjelper hverandre frem!


Nå skal jeg ta med meg kjæresten til sengs. Regnet pisker på vinduene. Det er beroligende å høre på. Jeg sover ekstra godt på slike kvelder. God natt, kjære du. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: