tirsdag 28. oktober 2014

Good morning gorgeous

wpid-20141028-083115.jpg


Hellå, kjære dere!


Jeg har en rolig formiddag med snuppa i hus. Denne morgenen føles faktisk ut som den har vart en liten evighet. Å stille klokka innebærer plutselig en grytidlig start på dagen. Akkurat i dag tror jeg barna har rukket å fylle dagskvota med gjøremål før klokka var åtte. Det kan også merkes på formen til lillemor, for nå har hun sunket sammen i sofaen sammen med bebisen sin. Like blid som alltid, bare litt mer sliten enn hun pleier å være på denne tiden av døgnet ;)


Når Mia er levert i barnehagen skal jeg videre til Ski. Først skal jeg svinge innom en jeg har gått i klasse med i (nesten) alle år med noen varer, og ta en kopp kaffe med han, før jeg skal videre for å lunsje med Mamma og Isabelle. Tirsdagskos! Passer meg perfekt i dag vet jeg :)


Håper du har en fin dag. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: