torsdag 23. oktober 2014

"Kan hun, kan jeg" // Til info

Jeg jobber i et Network Marketing selskap, og jeg er en profosjonell nettverker-og karriereveileder. Flere av mine blogglesere vet hvorfor jeg startet opp. Dere har fått lese om min drivkraft, mine mål og drømmer. Dere har fått følge meg på veien, og mange av dere har gledet dere stort på mine vegne. Tusen takk, kjære dere. Flere har nok også blitt frustrerte, for det er sånn mange nordmenn fungerer. Man skal ikke tro at man er noe osv.. Sånt bryr jeg meg fint lite om. Jeg erfarer ofte at mange ikke forstår hva network marketing er. Det er derfor på tide med et aldri så lite informasjonsinnlegg. Alltid gøy med ny kunnskap, eller hur? :)


10525842_10153021145090715_6840520733720535963_n


For å hjelpe dere å forstå hva network marketing er kan vi begynne med å snakke om hva det IKKE er. Først og fremst er det ikke et pyramidespill. Pyramider er spill hvor mennesker investerer penger basert på lovnader om at andre også skal putte penger inn og at disse pengene skal komme tilbake til deg - og du blir på en eller annen måte rik.... Pyramidespill er kun et pengespill og har normalt ingen produkter involvert, kun penger som bytter hender. Dette er ulovlig i Norge.


Network marketing er en lovlig business. Først og fremst er det basert på å tilby mennesker virkelige, legitime produkter de trenger, til en rettferdig pris. Mange mennesker tjener mye penger gjennom Network Marketing, og deres finansielle fordeler er alltid et resultat av deres egen innsats i å bygge seg en organisasjon som selger reelle produkter og tjenester. Pyramider er ulovlige og basert på å utnytte mennesker. For at et menneske skal tjene penger i en pyramide, må en annen faktisk tape penger. I network marketing kan hver og en multiplisere sin innsats, evner og talent ved å hjelpe andre til success. Network marketing har bevist seg å være en del av den nye økonomien og en foretrukken måte å gjøre business på over hele verden. Det handler ikke om å utnytte venner og familie. Idag ser vi også at mennesker i bransjen tar i bruk internett, sosiale medier o.l for å markedsføre seg og nå ut til flere, gjerne over landegrenser. Network marketing er ikke en bli-fort-rik ordning. Selvfølgelig er det en del mennesker som iløpet av kort tid tjener store summer penger. Mange sier at disse er heldige og har hatt flaks. Men success og network marketing er ikke basert på flaks. Det er basert på å følge noen veldig basic, men allikevel dynamiske prinsipper.


Så, la oss diskutere hva Network Marketing faktisk er. Det er en seriøs business for seriøse mennesker. Et bevist system hvor design, opprettelse og de utgifter selskapet har gjennomgått blir et veikart for din egen success. Bare følg det enkle, beviste og dupliserbare systemet som det gode selskapet gir deg. Nøkkelen er: Network marketing handler om å duplisere. Den tiden du bruker på businessen din vil øke med antallet i din organisasjon uten at du nødvendigvis jobber mer. Du lærer opp gode ledere som igjen lærer opp sitt team, og du vil ha en inntekt på den opplæringen du gav en gang, resten av livet. "Du vil heller ha 1 % av innsatsen fra 100 mennesker enn 100 % av din egen innsats". For eksempel, de fleste mennesker som bygger en Network marketing business, jobber på en strukturert og organisert måte. De jobber noen dedikerte timer i uken, hvor hver time blir en byggestein for deres langsiktige vekst i deres business. De sponser mennesker som læres opp til å selge selskapets produkter og sponse andre igjen som de selv lærer opp. Man får betalt for jobben man gjør. Jobber du mer enn sponsoren din, tjener du også mer penger enn sponsoren din. Enkelt og greit. Ved å hjelpe menneskene du personlig sponser til å sponse andre, dupliserer du deg selv. Ettersom denne prosessen fortsetter skaper du en vekst i ditt team som kan bli hundrevis og tusenvis av mennesker inn i din business. Og best av alt er at alle disse menneskene i din business også tjener masse penger og utvikler seg.


Med Network marketing er det ingen kapitalkrav, ingen geografiske grenser, ingen minimum aktivitet og heller ingen krav til utdanning eller kunnskaper. Det er en hjemmebasert business, med mange store fordeler, sett opp mot å starte en business for seg selv som ofte krever store kapitalinnskudd, lokaler etc etc. Det er en menneske til menneske business som kan øke din vennekrets mer enn du aner. Det er en business som gir deg reiser og mye morro, i tillegg til at du kan skape deg den livsstilen en ekstra/høyere inntekt kan tilby.


Jeg håper dette var med på å gjøre deg klokere :)


Til slutt; ta gjerne en titt på denne artikkelen. Den synes jeg var fin. "Kan hun, kan jeg!"


Lag deg en fortsatt fin dag :) Klem fra meg**

Ingen kommentarer: