onsdag 1. oktober 2014

Morgenprat

Med disse tre produktene pleier og beskytter jeg huden min hver morgen. En god følelse av velvære og babyhudgaranti ;)


Her er allerede dagen godt i gang. I dag måtte jeg dra meg ut av senga, med kaffekoppen i hånda. Nicklas og jeg ble sittende oppe å se på sesongavslutning av sesong 6 med Sons of Anarchy. Har noen av dere sett den? Jeg lever meg ikke noe sææærlig inn... Så jeg kjente på både den ene og den andre følelsen etterpå. Nå gruer jeg meg nesten til å ta fatt på siste sesong. Hva skal vi bruke kveldene våre på da?! Jeg som i tillegg har hatt den ultimate fjortiscrushen på Jax!


Nå er det straks frokosttid. Barna skal få leke noen timer i barnehagen og på SFO i dag. Begge to er mer enn klare! I mellomtiden skal jeg en tur til Drøbak for et lunsjmøte. Også kalt jobb. Hardt liv :)


Lag deg selv en fin dag, og er du bortreist på høstferie får du kose deg litt ekstra. Alltid deilig å komme seg litt bort. På denne tiden neste år er vår familie på fire i Mexico :) Onsdagsklem fra meg**

Ingen kommentarer: