mandag 27. oktober 2014

Nakenshow


Mandag - ny uke, nye muligheter. Jeg for min del startet uka med å løpe klissnaken ut fra badet på jakt etter klær til både Mia og meg selv, og oppdaget til min forfjamselse at det sto en kar på terrassen min. Noe satt ut, og latterlig pinlig berørt, slang jeg meg selv inn på nærmeste soverom. For et syn! Jeg hadde så klart glemt at gasspeisduden skulle bytte noen gassledninger(rør?) på terrassen vår i dag. Da jeg fikk på meg klærne gikk jeg ut å sa hei, og latet som at nakenshowet 5 minutter tidligere ikke hadde funnet sted :)


Ellers har jeg tilbrakt dagen min i Son. Torun og jeg har spilt inn en aldri så liten filmsnutt. Komfortabel på skjermen? I think not, men hva gjør man ikke for å hjelpe kollegaer ett skritt på veien :) Jeg koser meg alltid med Torun, så dette var absolutt en dag som besto av business and pleasure. To nye kollegaer (og deres nydelige lille sønn) stoppet også innom. De kom hele veien fra Asker. Veldig hyggelig å skravle litt, høre om deres drømmer, mål og planer. Sånt blir jeg inspirert av. Det er godt å våge og drømme stort. Det kiler i magen og gir så vanvittig med energi :)


Før jeg runder av kveldens innlegg for å finne senga, tenkte jeg (igjen) å føre dere mot min instagramprofil; @monicajensenorg. Jeg elsker å blogge, men det er ikke en selvfølge at det blir prioritert daglig. Er jeg ikke aktiv her, kan jeg love dere at jeg er aktiv på instagram. Ofte er det lettere å dele der :) Følg meg gjerne. Da blir jeg glad. Jeg skal feire 1000 følgere med en aldri så liten give away her på bloggen, så stay tuned ;)


wpid-20141027-214351.jpg


God kveld, kjære dere. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: