mandag 6. oktober 2014

On the go

Jeg har lagt bak meg en hektisk, men fin helg. Jobb har stått på planen. Business and pleasure vil jeg kalle det. Jeg jobber sjelden eller aldri i helger, men akkurat nå var det gull verdt. Jeg fikk så mye igjen for det. Utvikling, få muligheten til å dele mine beste råd, tips og ideer, og ikke minst tid med en gjeng herlige mennesker. Det var en sliten Monica som la seg under pleddet på sofaen i går kveld. Da passet det ekstra godt at Mia har blitt syk, igjen. Yes, her overlappes det på sykdomsfronten. Typisk ved barnehageoppstart, eller hur? Det har ikke blitt mye søvn i natt. Jeg har noen møter i dag, så Nicklas skal være hjemmepappa i dag. Resten av uken har jeg satt av til å være hjemme med lille frøkna, som jeg håper raskt blir seg selv igjen. Grusomt når de små ikke har det bra!Over ser dere noen bilder fra instagramkontoen min. Der legges det ut bilder hver dag. Gøy og lett å kunne legge ut bilder "on the go". Jeg blir kjempeglad hvis du vil følge meg: @monicajensenorg. Når jeg runder 1000 følgere blir det give away her på bloggen. Det må jo feires :)


Ha en fin dag - blåmandag eller ei ;)

Ingen kommentarer: