lørdag 4. oktober 2014

På farta i beige ullkåpe

wpid-20141004-215233.jpg


Jeg har nettopp landet i sofaen til mamma, etter å ha tilbrakt kvelden i Drøbak hos en ny kollega. Hun ønsket litt hjelp til å presentere produktene vi jobber med til sine aller nærmeste. Det var både hyggelig og sosialt, da en hel gjeng med jenter/damer var samlet for anledningen :)


Teo er hos pappaen sin i kveld, Mia sover hos "fami" (farmoren sin) og Nicklas er ute med kompiser. Jeg skal dra hjemover om ikke så lenge, forberede meg til morgendagen og lade opp batteriene. I morgen tidlig fyller jeg nemlig bilen opp med venninner, og så drar vi til Skien der enda flere venter. Det er gøy med masse på timeplanen, sosiale sammenkomster og teammøter, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til den kommende uken. Den er langt mindre hektisk, med kun et par ting på timeplanen :)


Den beige kåpen jeg har på meg på bildet fortjener et eget innlegg. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder en dag. Et spontankjøp gjort tidligere i dag. Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk! En investering kalte jeg det, når jeg bladde opp grunner til Nicklas på hvorfor jeg bare måtte ha den. Han har ikke så mange meninger om mine innkjøp. Med full kontroll på økonomien, vet han at jeg unner meg kun nye ting når jeg har råd til det (og fortjener det) ;)


Nå kjenner jeg det er på tide å komme seg hjem. Litt mer sliten enn forventet akkurat nå. Sofaen til mamma sugde ut resten av energien min. Da blir det godt med søvn. Kjenner jeg meg selv rett så sovner jeg ikke ordentlig godt før Nicklas kommer veltende inn døra i natt ;) Fortsatt god kveld til du som titter innom. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: