lørdag 11. oktober 2014

Peace

Hei og god lørdag, folkens :) Jeg føler bare for å oppklare et par småting. Jeg er i det humøret i dag ;)rp_306890_10151925449375424_512661672_n.jpg


Here it goes.. Når jeg forteller at jeg elsker jobben min, så betyr ikke det at din jobb er dritt. Når jeg forteller om min hverdag, som jeg stortrives i, så betyr ikke det at din hverdag er forferdelig. Når jeg skryter av meg selv, så betyr ikke det at du ikke er god nok. Når jeg forteller om mitt liv og mine erfaringer, så er ikke det for at du skal føle deg verken bedre eller dårligere av den grunn. Ikke les mellom linjene og lag deg din egen historie ut ifra det jeg skriver. Ikke analyser. Jeg skriver utelukkende om mine personlige erfaringer, sett med mine øyne. Dette er en hverdagsblogg, som omhandler mitt liv, min familie og vår situasjon. Hvis du føler deg truffet av at jeg skriver om meg selv og mine erfaringer, da er ikke det mitt problem og jeg synes det er leit du opplever det sånn. Fotballfrue skriver heller ikke om trening for at du skal ha dårlig samvittighet for at du ikke trener...


Når jeg skriver om trivsel i forhold til jobb, så er ikke det for at du skal slippe alt du har i hendene og følge i mine sko. Det er for å sette fokus på hvor viktig det er å finne noe man trives med, for det er absolutt flest hverdager i livet. Det er en stor energityv i hverdagen og hele tiden telle ned til neste helg eller neste ferie. Finn deg en jobb du trives i, som gir deg lysten til å stå opp om morgenen. Om det er å jobbe i barnehage, som sykepleier, i klesbutikk, som lærer, som revisor eller politi.. Samma det, så lenge du trives. If it doesn´t make you happy, change it! Det er alt for mange mennesker som går på jobb hver eneste dag med klump i magen. Som gruer seg til morgendagen. Som bare "holder ut" i hverdagen. Du skal da vel ikke bare "holde ut" gjennom hele livet?! Du skal LIKE det du driver med. Og det er poenget mitt!


Nå skal vi pakke oss ut i skogen sammen med klassen til Teo. Det står ikke øverst på min ønskeliste i dag, det må jeg innrømme, men jeg håper Teo får det gøy :) Været er heldigvis på vår side! Ellers ønsker jeg dere alle sammen en fin dag. Nyt den!


PEACE!

1 kommentar:

Christina sa...

Amen