mandag 13. oktober 2014

Roe ned tempoet

Ny uke, nye muligheter. Jeg sparket uka i gang med en rolig dag, alene hjemme. Jeg vet hva som skjer med kroppen hvis jeg presser meg litt for mye, og i det siste har jeg nok ikke vært like flink til å si nei som jeg burde ha vært. Jeg har vært med på alt, så tempoet har vært relativt høyt. Det er mitt eget valg, for jeg har det jo såå gøy, men nå er det godt å bremse ned med god samvittighet. Jeg kjenner at det trengs, så da benyttet jeg tidenes "blåmandag" til å roe heeelt ned. Når tårene rant fordi fingrene verket sånn i går, da tok jeg hintet.. Ante ikke at man kunne ha så vondt i fingrene engang jeg?! Vel, uansett.. I dag kjørte jeg mann og barn på jobb, skolen og barnehagen tidlig. Rakk å få med meg hvor vakker høsten er på morrakvisten når sola skinner, før tåken dukker opp utpå formiddagen. Fikk ekstra energi, så tenkte jeg skulle avlyse "rolig dag" og gjøre noe annet gøy, men tok til fornuften. Det har vært deilig. Jeg har sovet. Kan ikke huske sist jeg sov midt på dagen. Jeg har vasket huset med musikken på full guffe. Det er sånt jeg kan kose meg med, så lenge jeg ikke har dårlig tid og det bare blir stress. Ellers har jeg ikke gjort en shit, og det har vært digg skal jeg fortelle dere :)


wpid-20141013-141541.jpg


Nå skal jeg hoppe i dusjen og hente barna. Kakao og krem, lekselesing, få "godt levert" på døra og kos står på planen. Senere i kveld, når barna skal i seng, skal jeg møte to snupper i Moss. Planer skal legges. Hun ene er Manager alt, men ønsker å ta businessen sin til nye høyder. Hun andre er høygravid med sitt fjerde barn. Full av guts og jobber for å kunne være hjemme med barna i årene fremover. Yes, roe ned betyr ikke at jeg ikke skal gjøre noe. Sånne møter gir meg bare tonnevis med energi, og i dag valgte jeg å legge det til kveldstid, så jeg kunne samle energi på dagtid. Det er ikke antall timer jobb som betyr noe, men hvor effektiv man er når man først jobber :)


Ha en fortsatt fin dag - blåmandag eller ei ;)

Ingen kommentarer: