torsdag 30. oktober 2014

Spark meg i rumpa!

Daff og sliten en torsdagskveld sitter jeg her og tenker på den kommende helgen. Treningshelg med Nick Søderblom. Har dere hørt om han? En av verdens aller første personlig trenere. Kjent blant hollywoodskuespillere. Trent med mange av de store stjernene. I helgen er det min tur til å trene med han. Hele lørdag og hele søndag. Fytti katta som jeg grugleder meg. Denne kroppen er ikke i toppform, men da er det jo fint med litt ordentlig veiledning og et skikkelig kraftig spark i rumpa! Bagen må pakkes, for her skal det trenes både inne og ute. Stølhetsgaranti følger med mandagen, det er jeg 100% sikker på, men for en opplevelse det blir å få trene med en av de beste!


704226_151249105026441_859141868_o


Han skal foreta en full kroppsanalyse. Jeg er redd han kan meddele at her er det 0% muskelmasse. Haha. Det skjer ikke, men jeg stiller ikke sterkt på den fronten. Jeg er svak. Pinglete. Det er ingen hemmelighet. Jeg hadde store planer om å være sprekere og sterkere i dag enn hva jeg var for to måneder siden, da jeg sto på et seminar og tok utfall foran en hel haug med mennesker. Ting går ikke alltid som man har planlagt. Formen har sørget for at det ble satt en naturlig stopper for det. Nei, vent, det er bare en dårlig unnskyldning. Vi mennesker er helt ekstremt flinke på å komme med dårlige unnskyldninger. Sannheten er at jeg ikke har prioritert det. Jeg har ikke orket. Jeg har ikke hatt lyst. Jeg har bare ønsket å ha lyst. Satser på at lysten - den virkelige lysten som sørger for at du gjennomfører i stedet for bare prater - kommer for fullt etter helgen. Jeg har jo satt mine mål, helsemessig, med en tidsfrist. Jeg har alle intensjoner om å nå det målet.


....men enn så lenge ligger jeg godt her, på sofaen min, med en smoothie i hånda. God kveld, folkens!

Ingen kommentarer: