søndag 12. oktober 2014

Spontan

Skogsturen med klassen til Teo viste seg å være et kjempebra tiltak. Små og store koste seg og ble bedre kjent. Det var deilig å tilbringe noen timer ute før himmelen åpnet seg på ettermiddagen :)


Da klokken bikket 17 fikk vi en telefon fra et vennepar. De hadde spontant fått barnevakt og var klare for en bytur. Vi tok en kjapp ringerunde, og kort tid etter var barnevakt i boks for vår del også. Det er ikke ofte (ca aldri) det blir spontanturer ut med venner en lørdagskveld, men i går ble det det, og det var...jeg tillater meg å si...balsam for sjela. Jeg kan ikke huske sist gang vi var sammen, så nå var det definitivt på tide :)Før vi dro ut fikk vi spist god middag med barna og gjort dem klare for seng. Når de skulle sove, dro vi videre. Pose og sekk i går for vår del ;)


I dag kunne formen vært bedre. Kjempevondt i leddene (spesielt fingrene) og fryktelig sliten. Allikevel tror jeg min bedre halvdel har det litt verre enn meg ;) Jeg ligger i senga og hører at Svigerfar får bryne seg på kaoset ungene skaper rundt i huset. Kanskje mest Teo. Skulle tro han hadde startet dagen med en kanne kaffe! Nå skal jeg snike meg usett inn på badet, ta meg en kjapp dusj og så er jeg klar for å ta over kaoset/barna :)


Ha en fin dag!


Ingen kommentarer: