fredag 17. oktober 2014

Super high

Dagens doselfie. Nytt location, samme tema. Det gråe været skal ikke gjenspeiles i dagens antrekk. Jeg fant denne toppen, og bare måtte ha den. Vanligvis er jeg ikke den typen som faller for slike topper, men denne... Den gjør seg bra til både jeans og shorts. Pyntes opp eller pyntes ned.


wpid-20141017-144802.jpg


Ignorer speilet. Jeg har barn.


Det jeg egentlig skulle prate om var buksen min. Favoritten over alle favoritter. Jeg er kresen på bukser, og jeg har alt for mange i skapet som jeg ikke føler meg komfortabel i. I sommer fant jeg BUKSEN, og nå kjøpte jeg meg en til. Veldig elastisk (jeg får fint plass i størrelse XS), sitter supert på, henger ikke i rumpa og er behagelig å ha på seg. At den er super high på livet gjør den perfekt, for jeg sverger virkelig til high waist. Etter å ha født to barn er det fint å kunne stappe det som stappes kan inn i en høy bukse, og dermed føle seg fit og fin etterpå. Klær kan gjøre mye for fasongen!


wpid-20141017-124647.jpg


Dr. Denim er merket. Prisen er fin (under 500-lappen). Du får tak i dem på blant annet Urban, som er en av mine favorittbutikker. Jeg fikk til og med søsteren min til å kjøpe seg ett par, og hun hater bukser. Det er faktisk første gang jeg har sett hun i en ordentlig bukse!! Så - bare et tips fra meg til deg ;) (ikke sponset)


Teo skal til pappaen sin i helgen. Fredager uten han i hus er langt ifra like kos. Det er noe med stemningen her hjemme, når fredagspizzaen står i ovnen, Teo velger ut en film, Mia danser rundt av glede, stearinlysene blir tent og familietid står 100% i fokus. Da føler mor en ro i kroppen som ikke kan sammenlignes med noe annet. Fredagskvelden er hellig!


Lillemor skal straks hentes i barnehagen, men først må bagen pakkes og Teo sendes avgårde med pappaen sin.


Lag deg en fin helg. Klem fra meg**

2 kommentarer:

Helene sa...

Jeg har et lite spørsmål angående håret ditt jeg. :) Du tok jo en slik frizz out behandling for en tid tilbake. Er du fornøyd med den? Sletter du håret ditt noe i tillegg? Har selv en del "ammehår" som begynner å komme tilbake etter at jeg har mistet omtrent halve manken. :/ Så usikker på om jeg bør vente med å ta en slik behandling nå eller vente. Fikk du noe info ang det når du tok behandlingen?
Ha en fin kveld! :)

monicajensen sa...

Hei Helene :) Jeg er knallfornøyd, og kommer til å være fast kunde av den behandlingen. Etter hårvask føner jeg håret, og så er jeg good to go, men våkner jeg med håret litt på halvtolv retter jeg fort over det. Nå bruker jeg dog 2 minutter maks, i stedet for 20 :)

Jeg har også en del småhår, så var litt redd for at de skulle stå rett opp, men det gjør de ikke. de blir rette og legger seg langs med hodebunnen/håret. Jeg er rett og slett storfornøyd, og anbefaler det på det varmeste. Så tidsbesparende og skånsomt for håret :)

Nå vet ikke jeg hvor du bor, men en frisørvenninne som jobber i Spydeberg skal ta det inn i salongen sin snart. Hun var på kurs med frisøren jeg gikk til på Frogner i dag :)

God helg til deg og dine :)