søndag 26. oktober 2014

Ullkåpen

For en tid tilbake lovte jeg å vise fram den nye ullkåpen min. Det tok litt lenger tid enn forventet gitt. Vel, i går var den en del av antrekket og bildene ble endelig knipset. Jeg løp riktig nok inn under photoshooten, mens Nicklas sto igjen som et spørsmålstegn. Naboen kom nemlig, og da følte jeg meg passe dum der jeg sto og poset, haha. Det ble med disse to bildene ;) Kåpen er forresten kjøpt på Bikbok.


wpid-20141026-132351.jpgwpid-20141026-132358.jpg


I går ble det en impulsiv jentekveld. Linda måtte omtrent draaaa meg ut av døra her hjemme, men i godt selskap kommer formen raskt. Jeg storkoste meg i går! Kvelden ga meg masse ekstra energi, og det var så hyggelig å møte gamle kjente igjen. Sånne kvelder er faktisk gull verdt :)


I dag er formen overraskende fin, og jeg har juicet meg gjennom formiddagen. Seriøst - jeg slenger bare alt oppi, og så kommer det ut og smaker helt magisk. En perfekt måte å få i seg grønnsaker på, folkens. Den siste smoothien jeg lagde så litt ut som...diaré. Teo nektet, Mia brakk seg, mens både Nicklas og jeg synes det smakte kjempegodt. High five for juicing!


Nå skal vi straks avgårde til Mamma. Å bli invitert på søndagsmiddag er vel kanskje noe av det beste som finnes. Spesielt dagen derpå! :)

2 kommentarer:

Tina sa...

Fin kåpe :) Slike ting er alltid flaut!

Veronica sa...

Jeg har lik kåpe :) Den er kjempefin