fredag 7. november 2014

Alenetid midt i beste sendetid

Da jeg bodde alene med Teo lærte jeg meg å sette pris på alenetid. I starten var det vanskelig, men når man ikke har noe valg må man gjøre det man kan for å trives med situasjonen slik den er. Etterhvert ble jeg helt avhengig av denne alenetiden, og det har ikke forandret seg. Den siste uken har det blitt null "meg-tid". Jeg har ikke engang fått lov til å sitte på do i fred.. Sånt kan jeg bli litt sprø av. Alenetid for meg betyr tid til å sortere tanker, puste, hente meg inn og bygge meg opp. Det er et must for at jeg skal fungere på alle arenaer i livet!


Sykdom og bursdagsfeiringer har preget de siste dagene-og kveldene. I morgen er det duket for barneselskap, med hele 16 gutter på 5-7 år. Hæla i taket og tenna i tapeten! Vi har leid SFO for anledningen, og det er en befrielse å vite at vi ikke skal ha det her hjemme. Faktisk kommer vaskedama vår for å ta helgevasken mens vi feirer Teo. Luksus :) Uansett.. I stad lagde jeg i stand kaker til morgendagen, pakket godteriposer og hadde en masete 6åring hengende i det ene beinet, mens en grinete 1åring hang i det andre beinet. Nicklas kom hjem fra jobb, middagen ble laget, 1åringen bikket helt over, 6åringen knuste iPaden sin, barn skulle legges og mor fikk et ekstremt behov for ALENETID. Så hva gjorde jeg? Jeg låste meg inn på badet i beste sendetid, og la meg godt til rette i badevannet. 15 minutter senere var jeg en ny person, galskapen hadde roet seg, jeg slukte en flaske med farris og var klar for å fortsette der jeg slapp!


10805317_10154953776380438_1160624912_nTakk for at du lar meg få tid til meg selv når jeg trenger det som mest


Noen ganger må man ta seg en time-out. Rett og slett. Uten dårlig samvittighet. God fredag!

2 kommentarer:

Tonje sa...

Takk for at du beskriver livet som det faktisk er i realiteten.. Kjente godt hvor frustrert du var der!! Ikke lett å gjøre det du faktisk gjorde, men av og til må man ha en timeout!!

monicajensen sa...

Tusen takk for tilbakemeldingen <3 :) En smule frustrert ja.... :D