lørdag 1. november 2014

Blodsmak // Dag 1

10615359_10154543104980424_5335417848114216923_nBilde er ikke fra i dag. Jeg glemte (prioriterte ikke) å ta bilder.


Dag 1 gjennomført. 7 timers dag som ga meg vanvittig mye. Tre ulike økter. Blodsmak. Kvalme. Melkesyre. Skjelvende armer og bein. Veldig gøy. Det er kanskje ikke så gøy mens det står på, men det er gøy når det er overstått. Først en lavintensiv økt i skogen. Så en eksplosiv økt ute i regnet, der kondisjon og styrke sto i fokus. Melkesyren og blodsmaken ble fremtredende i aller høyeste grad. Deretter noen timer teori og lunsj, og så ble dagen avsluttet med 1,5 time styrke, uttøying og yogainspirert trening inne. Nå er jeg kjempemotivert, og har definitivt forstått at jeg ikke er flink nok til å presse meg selv på treningsfronten. Nick er den beste i sitt fag, og det er en ære å få trene tett med han og lære av han personlig. Jeg gleder meg til i morgen :)


Han foretok også en kroppsanalyse av meg. Jeg var veldig spent i forkant. Hvor dårlig trent er jeg egentlig? Det hjalp nok at jeg hadde lave forventninger, for jeg gikk ut av rommet og var veldig fornøyd med resultatene. En fettprosent på 22%. 0% dårlig fett. Det eneste stedet jeg har fett er på magen. Null fett å ta av på rumpe, lår og armer. Jeg drikker nok vann, og kroppen min har det bra. Han kunne også måle hvordan jeg lå an i forhold til livsstilssykdommer som hjerte/kar, diabetes, etc. Rødt er ikke bra, og så øker det gradvis opp mot grønt. Jeg var på grønt. Perfekt! Jeg fikk også tips til hvordan og hva jeg bør trene fremover, og det var absolutt med på å gi meg det lille sparket ekstra. I´m ready! :)


Nå venter jeg her hjemme på kjæresten, fortsatt noe skjelven i beina. Teo er hos pappaen sin i helgen, og Nicklas har overrasket meg med barnevakt og middag ute i kveld. Det skjer ikke hver dag. Det blir en koselig avslutning på dagen. Jeg gleder meg! :) I morgen klokka 09:00 er jeg klar for dag 2. Tre nye økter blir nok tøft, men bra! Det er jo etter sånne dager man virkelig kjenner at man lever, når man omtrent spytter blod, men smiler for det ;)


Lag deg en fin kveld, a! Vi sees plutselig :)

Ingen kommentarer: