fredag 21. november 2014

En vinner er trukket

Hei venner :)


Omgangssyken har ankommet huset, så det var først nå jeg fikk satt meg ned i sofaen og trukket en vinner av Fleur de Jouvence hudpleieserie. En paraben-og parfymefri hudpleieserie, med aloe vera som hovedingrediens. Aloe vera er kjent som verdens beste hudpleiemiddel, og denne serien lever virkelig opp til det. Anbefales på det sterkeste hvis du har sensitiv hud, typisk "tenåringshud" eller generelt dårlig hud :)


Ambiance Fleur de Jouvence ©Forever Living Products


Denne gangen så var det én heldig vinner som skulle få stikke av med seieren og hudpleieserien. Jeg fikk som vanlig hjelp av Nicklas når trekningen skulle foregå. Så nå kan jeg med glede fortelle at det var...*trommevirvel*... STINE som vant denne gangen :) Gratulerer! Jeg håper du blir like fornøyd som det jeg er :)


Kjempegøy at så mange ønsket å delta på give awayen. Da kan det være at det frister med gjentakelse ;) Ønsker dere en god natt!

Ingen kommentarer: