mandag 24. november 2014

Et personlig preg

Som småbarnsmamma så jeg raskt verdien i et mobildeksel. Selvom jeg prøver å holde telefonen unna barnas lange fingre, er det lettere sagt enn gjort. Da er det helt nødvendig med et deksel som kan gi litt ekstra beskyttelse, samtidig som den gir telefonen et personlig preg. Det er her CaseApp sine mobildeksler kommer inn. Der kan du designe ditt eget deksel til telefonen, ipaden eller macen.


wpid-20141123-233737.jpg


På min forrige telefon hadde jeg et bilde av Teo. Denne gangen har jeg bestilt meg et telefondeksel som får meg til å ville gi jernet. Inspirasjon. Sånt trigger meg. Et personlig touch på telefonen som kan være med på å gjøre en dårlig dag bedre :)


En perfekt julegave til en lillesøster, et helt nødvendig innkjøp til småbarnsforeldre (mener nå jeg - med mindre de er flinkere enn meg på å gjemme telefonen) og et personlig preg til din telefon! Hvordan er stemningen for en give away nå før jul? Besøk CaseApp og se om du finner noe som faller i smak. Eller design ditt eget personlige deksel :)


//i samarbeid med CaseApp

Ingen kommentarer: