søndag 23. november 2014

Et smittende engasjement

God kveld i stua!


Det har vært stille fra min kant i helgen. Vi sparket helgen igang med omgangssyken, men på lørdag var heldigvis formen bedre hos de aller fleste av oss. Da var jeg på et par timers ledermøte på Son Spa på formiddagen. Vakre omgivelser, inspirerende mennesker, mange gode råd. Det er en ære å få lære av de beste! Før møtet var over tittet en liten kjekkas på seks år inn døren. Familien min joinet møtet, og det er alltid hyggelig. Jeg jobber jo ikke bare med Forever Living for egen del, men også for familien min sin skyld. Da er det hyggelig å vite at de alltid kan være inkludert :)


To ganger i året har vi noe som kalles for "inspirasjonsdag", og i dag var det duket for høstens seminar. Da kan man invitere med gjester (jeg inviterte med mammaen min), og så blir nye mål feiret. Vi deler inspirasjon og har det rett og slett gøy. Det gir i hvertfall energilageret mitt litt ekstra påfyll! Hvor ofte blir du feiret i din jobb? Mange opplever ikke engang en klapp på skulderen for god innsats. Jeg er opptatt av å vise mine kollegaer at jeg setter pris på dem og den jobben de gjør. Små og store mål blir feiret fortløpende og vi backer hverandre opp. Det gir et fellesskap få har sett makan til. Det fører også til at man raskt føler seg tryggere i sine egne sko og får høyere selvtillitt. Du SKAL tro at du er noe! Veldig mange savner faktisk et fellesskap. Veldig mange savner anerkjennelse. Sånt skal det ikke skorte på her i gården, for det er så vanvittig viktig - både på hjemmebane og i jobbsammenheng. Alle gode ledere burde vite viktigheten med anerkjennelse, skryt og en kraftig high five for god innsats!inspirasjonsdag2014Jeg ble spurt om jeg kunne dele ett av mine beste tips i dag. Jeg bobler over med tips, virkelig, men i dag ønsket jeg å ha fokus på én spesiell ting. Engasjement. Jeg elsker jobben min, og jeg er kjempestolt av selskapet jeg samarbeider med og den jobben jeg gjør. Det kan nok alle se. Ingen negative kommentarer som bunner i uvitenhet kan vippe meg av pinnen. Jeg står stødig som et fjell, for jeg vet hva jeg ønsker her i livet og jeg vet akkurat hvordan jeg skal oppnå det. Jeg har en plan! Et sånt engasjement smitter. Et sånt engasjement gir resultater. Brenner du for en ting, så er det umulig at resultatene uteblir. En venninne fleipet med meg og sa at jeg var hjernevasket for en stund tilbake. Jeg boblet jo nesten over av glede når jeg pratet om mennesker, utvikling og jobben min. Den dag i dag feiret jeg hun som Supervisor, og hun viser akkurat det samme engasjementet som meg når hun prater om sin jobb. Haha! Vi har i det minste en god historie å dele, for gudene skal vite at hun koser seg nå :) Og det er det livet handler om - å kose seg og ha det bra på alle arenaer. Har du det bra, har du sukess. Simple as that!


Ettermiddagen har Nicklas og jeg tilbrakt på håndballkamp med Teo. Stor stas med alenetid der han kunne stå 100% i fokus. Follo sin beste supporter var uten tvil Teo i dag, og etterpå viste han fram sin sterke kastearm og hvor uredd han er for ballen. Han kan nesten ikke vente med å ta fatt på sin håndballkarriere om et bittelite år :) Dette har vært en lang dag, så nå skal jeg synke ned i sofaen og bli her fram til sengetid. I morgen har jeg null planer på dagtid. En rolig formiddag med snuppa mi skal bli perfekt :)


God natt, lesere! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: