fredag 7. november 2014

Førjulsglede ♡

God morgen 


Stearinlysene er tent i de mørke morgentimer. Peisen varmer opp stua. Mor i hus er i julestemning nemlig, og da drikker man kakao til frokost og pynter huset med levende lys. Jeg håper bare jeg klarer å holde på denne stemningen helt til over Desember.. Det er ofte et prosjekt når stemningen kommer såpass tidlig ;)


SAMSUNG CSC


I går hørte Mia og jeg på den nye julesangen til Tone Damli. Først tanke; ikke veldig imponert. Men så hørte vi på den flere ganger. Teksten og følelsen den ga meg gjorde meg helt bløt i hjertet. Mia og jeg danset og koste, og julestemningen veltet over meg. Dette er den første julen til Mia som hun faktisk kan få glede av. Vi har også Teo i år (lykke på jord!!). Det er barnas første jul sammen. Det blir helt spesielt, og jeg gleder meg enormt Vi har valgt å lage våre egne tradisjoner når vi har begge barna. Ikke reise bort, men tilbringe julekvelden hjemme. Jeg er alltid like spent på hvordan juleribba blir, men jeg kan gladelig melde om sprø og perfekt svor 2 av 2 ganger. Vi satser på like flaks i år. Vi kan bli så mange som 12 personer rundt bordet. Godt og blandet fra begge sider av familien. Da er det litt ekstra hyggelig om maten smaker ;)


Ellers har jeg bestilt en stressfri julefeiring, og en lat julemorgen i sofaen med Askepott på TV og alt som minner meg om jul. Nissegrøt og deilig ribbelukt i hele huset. Jeg skal lene meg godt tilbake å nyte denne jula for hva den er verdt. Det er en magisk tid på året, som forsvinner så alt for fort, og i fjor rakk jeg så vidt å merke at julen var her før den var over. Selve juleaften var mørklagt i Tomter, og vi ordnet oss, pakket ned gaver og forsvant ut døren med hodelyktene på. Naboen måtte til nabokommunen for å steke ribba. Det ble en annerledes jul.. Sånn skal det ikke bli i år *bank i bordet* November skal brukes til julegavehandling, og Desember skal brukes til kos, selskaper, barnelatter, kaffekopper, nissegrøt, julefilmer og alt som sørger for at julefølelsen er på plass. Og dere... Jeg har bestilt snø. I år blir det kritthvit jul. Bare å glede seg :)


Flere som er i julestemning?

Ingen kommentarer: